×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 277

WIZZ AIR представя 10 дестинации с атрактивни видеоклипове

: Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа*, обяви днес, че пуска 10 вълнуващи видеопътешествия през лятото, за да представи своята атрактивна мрежа от 98 маршрута. Всички видеоклипове са с най-популярните членове на кабинния екипаж - WIZZ посланиците. Зрителите могат да се запознаят с туристическите дестинации и да използват съветите им, които да ги ръководят при избора на програма и маршрут за пътешествие.
Всички филми са записани и режисирани от Skyart Media, продуцентите на WizzTV видео. WizzTV стартира през 2013 като част от партньорството с авиокомпанията, за да пренесе WIZZ опита за пътуване първо на екран, преди пътниците да резервират своя полет.
Общо 10 видеа ще бъдат поствани през идващите седмици на лятото на Wizz Air канала в Youtube (http://www.youtube.com/user/WizzAirCorporate). След качване на ново видео феновете на страницата на Wizz Air във Фейсбук и Туитър последователите ще бъдат веднага информирани. Първото видео, което стратира ще е с посока Барселона, където авиокомпанията предлага 13 международни линии.
Даниел де Карвало от Wizz Air каза: "Развълнувани сме да стратираме нашите първокласни дестинации на видео по нашите канали в соцалните медии през пиковия сезон за пътуване. Всички филми насърчават туризма в съответните градове и за пътниците на Wizz Air става по-лесно отвсякога да планират следващата си ваканция. Нашият отличен екипаж от WIZZ посланици, водят зрителите в тези кратки филмчета, изпълнени с много полезна информация. Ние се надяваме, че тези интересни видеоклипове ще станат толкова популярни, колкото са нашите 98 дестинации в растящата ни мрежа."

Ласло Maроши, от WizzTV, добави: "Ние сме горди, че Wizz Air е избрала нашия талантлив екип, който да представи 10 вълнуващи дестинации от мрежата. Градски туристи, обичащите слънцето и приключенията, търсещи преживявания, ще откриете вдъхновение в новата ни колекция от кратки клипове за пътуване. "


За Wizz Air
Wizz Air е най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа*, оперира с флот от 52 самолета Еърбъс А320, предлага над 300 линии от 18 бази, свързващи повече от 98 дестинации между 35 страни. В екипа на Wizz Air 2 000 авиационни професионалисти предоставят отлично обслужване и много ниски цени на билетите, което прави Wizz Air предпочитан избор за над 13.9 милиона пътници през финансовата година, приключила на 31 март 2014.

Станете почитател на Класа