×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 277

Best Brand Awards: „Белла България“ е номер 1 сред храните

Хранителният холдинг „Белла България" спечели отличието в категорията „Храни" в тазгодишното издание на Best Brand Awards – организацията, която ежегодно отличава най-силните марки в различни продуктови категории на базата на онлайн проучване сред потребителите в страната. Водещи критерии за избора са популярността и развитието на бранда и участието в общественозначими инициативи.

Хранителният холдинг „Белла България" е пазарен лидер в хранителната индустрия в страната и осигурява заетост на над 3 000 служители. Портфолиото му включва над 200 продукта, които произвежда в седем предприятия с капацитет 300 т/дневно. Компанията използва модерни технологии за мониторинг на производствени процеси и е внедрила системи за управление на качеството (ISO 9001:2000, IFS, ISO 22000). Сред най-популярните му брандове са BELLA, TOMMI, LEKI, „Сачи", „Народен".

Има търговска структура в Румъния и напълно изградена дистрибуторска мрежа в Гърция. Изнася продуктите си още в над 20 страни на четири континента.

Корпоративната социална отговорност е в основата на устойчивото бизнес развитие на „Белла България". Компанията е сред учредителите на Българската хранителна банка. Корпоративният университет на компанията „Белла Академия" е успешен модел за подготовката на кадри за хранителната индустрия и повишаване конкурентоспособността и компетенциите на заетите в сектора.

Станете почитател на Класа