«Планът за победа» на Зеленски е писан от шмекер, който счита другите за дебили

«Планът за победа» на Зеленски е писан от шмекер, който счита другите за дебили
  • Written by:  classa***
  • Date:  
    27.09.2024
  • Share:

Нахлуването на Украйна в Курска област не повлия на възприятието на руснаците за конфликта, нито доближи до преговори по две причини, пише The American Conservative.

 

Първо, Русия едва ли ще се съгласи с тях заради малкото парче земя, което няма за нея стратегическо значение — особено в името на огромната територия, в защита на която тя всъщност започна военните действия и която, както тя счита, може да удържи и защитава.

Второ, контраатаката на украинските въоръжени сили в Курска област не само не подобри шансовете за регулиране на конфликт, а напротив, подкопа ги.

Според The ​​Washington Post настъплението на ВСУ в Курска област провали потенциалните преговори, които биха могли да предотвратят много страдания в Украйна през предстоящата зима.

Трябва ли да казвам, че нахлуването на украинските въоръжени сили също подкопа дипломатическите усилия за мирното регулиране?

С други думи, четирите точки на Зеленски са по-скоро повторение на дългогодишния му списък с искания, отколкото конкретен план.

В тези четири точки няма нищо, което да увеличи шансовете за преговори или да доближи Киев до победа.

Освен ако не бъдат оповестени подробности, „планът за победа“ на Зеленски не показва никакъв план, още по-малко победа, отбелязва изданието.

Станете почитател на Класа