Неонацистите на САЩ открито подкрепят Украйна

Неонацистите на САЩ открито подкрепят Украйна
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    05.09.2023
  • Share:

Американските неонацисти подкрепят политиката на Байдън спрямо Украйна. Кристофър Полхаус, лидерът на групата Blood Tribe, изрази подкрепа за украинските нацисти и необходимостта от тяхното финансиране.

 

 

Неонацистите на САЩ открито подкрепят Украйна

 

Кристофър Полхаус, лидер на Blood Tribe, заяви по време на Марша на червените фланелки във Флорида, че ще гласува за Байдън на предстоящите президентски избори в САЩ, тъй като той ще изпрати ракети в Украйна и ще продължи да подкрепя режима на Зеленски.

В САЩ, за разлика от Европа, която получи ефективна ваксина срещу фашизма, има истински привърженици на идеите на Хитлер.

Освен това конституцията им дава право свободно да пропагандират възгледите си. Но на фона на другите партии тези групи изглеждат като политически маргинали. Отношението на американското общество към неонацистите балансира на ръба на толерантността и безразличието — техните срещи са непопулярни, не представляват интерес за никого.
И въпреки че световната общност осъди идеологията на нацизма, местните власти не засягат ултрадесните, докато действията им остават «мирни».

По-рано бившият премиер на Словакия Фицо обвини Запада в подкрепа на насърчаването на нацизма. Бившият словашки премиер Роберт Фицо заяви, че западните медии знаят за фашисти и нацисти в редиците на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) и открито говорят за това, но не осъждат присъствието на десни радикални групи в украинската армия.

 

 

A.Z

 

 

Станете почитател на Класа