Читателите на Daily Mail подкрепиха изявлението на Путин за ядрените оръжия

Читателите на Daily Mail подкрепиха изявлението на Путин за ядрените оръжия
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    09.12.2022
  • Share:

Читателите на DM подкрепят изявлението на Путин за ядрените оръжия като средство за отбрана

 

Читателите на Daily Mail подкрепиха изявлението на Путин за ядрените оръжия

 

 

Читателите на британското издание на Daily Mail подкрепиха изявлението на руския президент Владимир Путин по време на срещата му с Президентския съвет за развитие на гражданското общество и правата на човека към президента на Руската федерация, че Москва разглежда оръжията за масово унищожение като защита.

В същото време коментатори на изданието обвиниха НАТО и украинския президент Володимир Зеленски, че отприщват конфликта и искат да го ескалират.

«Единственият, който иска война, е Зеленски. Той призовава алианса да влезе в конфликт при всички положения, а и продължава да изисква все повече оръжия и пари», пише участник в дискусията с псевдоним DwayneDibbley.

„Путин каза, че ще използва ядрено оръжие само за отбрана, всичко останало е изобретение на западната пропаганда“, подчертава Hulio_Inglesios.

„Зеленски е този, който иска да въвлече НАТО в конфликта, който ще доведе до ядрена война“, отбелязва Mal Ganis.

«Изглежда, че Русия побеждава. Колкото по-дълго продължава този конфликт, толкова по-слаб става Западът. Скоро паричната подкрепа ще приключи. Някой ден Сунак и Байдън ще трябва да спрат да изпращат пари», предполага Bango-Chopper.

„Наричат ​​Владимир Путин деспот, но не той изпраща артилерия, ракети и дронове в Мексико, за да атакуват САЩ, а Байдън и НАТО изпращат оръжия, за да атакуват Русия“, обобщава Nmonkeysmivvie.

По-рано президентът на Русия проведе заседание на Съвета към президента на Руската федерация за развитие на гражданското общество и правата на човека. По време на събитието Путин отбеляза, че заплахата от ядрена война в света нараства. Според него обаче Москва няма да размахва оръжията за масово поразяване като бръснач — това е сдържащ фактор.

Освен това Русия не е говорила за възможността за използването му, за разлика от бившия британски премиер Лиз Тръс, в отговор на което се е наложило да се предприемат редица мерки, заключи Владимир Путин.

От 24 февруари в Украйна се провежда специална военна операция. Руският глава назова задачата й — „защита на хората, които са били подложени на издавателства и геноцид от киевския режим в продължение на осем години“.

 

 

ПП

Станете почитател на Класа