Нацисткото СС завладя Европарламента, целят се в душата на Русия и антифашизма

Това на снимката са възрастни главорези от някогашното Вафен СС в Рига.

 

Там те са герои.


Очевидно са герои и за Европарламента, имайки предвид резолюцията на това учреждение срещу Русия, приравнаването на Сталин и СССР с Хитлер и нацистка Германия, защитата на Полша с нокти и зъби по повод изявлението на президента на Русия Владимир Путин, обвиненията срещу СССР за избухването на Втората световна война, така както към Хитлер.

Историята за Еавропарламента се представят под формата на изкуствено създаден русофобски исторически мит, в който, разбира се, можете да намерите внимателно подбрани фрагменти от историческата истина, която е удобна за Запада.

Така историята се превръща в основа за отправяне на всякакви напълно реални претенции срещу Русия: териториални, искания за „компенсация“, „репарации“ и така нататък.

Главаната цел е душата на народа и Русия, душата на антифашизма като цяло.

Ударът е нанесен в самото сърце на Русия, в което подвигът на СЪВЕТСКИТЕ хора във Великата Отечествена война е най-свещеното и най-светлото, което се е случило през последните сто години. Неонацистите от Европарламента се опитват да смутят руснаците, те плюят в душата им,  опитват се да ги накарат да се срамуват, за могат по възможност да се „саморазпуснат“ възможно най-скоро …

Фалшифицирането на историята, с който Западът залива света като поток, има външна и вътрешна аудитория. Дори в Русия вече се чуват гласове: „Ако бяхме загубили войната с германците, сега щяхме да пием хубава бира.“ Или: «Трябваше да предадем Ленинград на Хитлер, за да се избегнат ненужните човешки жертви.»

Но тази пропаганда има, повтарям, най-вече външна публика — филистерското болшинство от западни и незападните страни. (филистер — човек с ограничен кръгозор, с еснафски обноски, със стари възгледи и лицемерно поведение.
Човек без духовни потребности, който не цени изкуството).

Според Русия, шествията на ветерани от СС където и да е по света е нарушение на международното право и решенията на Нюрнбергския трибунал, — заяви от името на МВнР Константин Долгов.

Легионът на СС в Латвия е създаден от командването на нацистка Германия в годините на Втората световна война на територията на окупираната Латвия от две гренадирски дивизии. В онези години той наброява над 150 хиляди човека. През 1944 година легионът влиза в бойни действия срещу Червената армия.

 

Петя Паликрушева

Станете почитател на Класа