Дупка с неизвестен произход "погълна" няколко коли в Мисисипи

Регистрирано земно свлачище в град Меридиан, в американския щат Мисисипи, е "погълнало" поне 15 коли и е поставило няколко въпроса за произхода му.

"В нощта на 7 ноември получихме обаждане за срив на земя близо до ресторант в града. При пристигането ние открихме няколко коли в дупката", каза началникът на Пожарния батальон в Меридиан, както е публикувано от местната верига WTOK-TV.

Екипът спасители дойде за да се опита да овладее ситуацията и отцепи района. За момента причините за инцидента не са известни, но се съобщава, че регионът е претърпял обилни валежи от 75 мм този уикенд и общо 250 mm през последните две седмици.

От своя страна, клиентите на заведението казаха, че са чули силен шум, предизвикал прекъсването на захранването. Напускайки обекта, те открили дупка, която е "погълнала" поне 15 коли.

Няколко свидетели твърдят, че това се дължи на повреда на водопровода на хотелите в близост до този курорт. Освен това, серията от трусове според някои клиенти са били всъщност земетресение.

Дупката е с ширина около 15 метра и дълга 180 метра. В неделя властите планират да започнат разследване на случилото се. В момента няма съобщения за наранявания при потъването.

Станете почитател на Класа