"САЩ претърпяха срамно поражение в Сирия "

Операцията, която се провежда от Русия в координация с правителството на Башар Асад в Сирия срещу ислямската държава е "пълна с изненади", тъй като тя съдържа много детайли, все още неизвестни на САЩ, съобщиха международните медии.
Руските бомбардировки поставят под въпрос ефективността и прозрачността на работа от една година на водената от САЩ на международната коалиция срещу ИД, съобщава турския вестник Радикал. "Москва поддържа контакти с Вашингтон, но и действа много бързо, без възможност за отговор от страна на контрагента ", добави той.

Русия е посочила, че операцията има ограничение във времето, но истинският й обхват ще бъде очевиден само когато "матрьошките се отворят", продължава изданието. Въпреки това, вестникът отбелязва, че целта на Кремъл е да се гарантира, че сирийската армия ще поеме контрола над всички градове на Сирия.

"Вашингтон е изправен до стената. Керванът на" революциите ", насърчавани от Запада в Близкия изток е към своя край в Сирия. Учението на Обама се провали и последното, което му остава е да се обучават и оборудват бунтовниците" счита "Радикал". Но дори и този ресурс е официално прекъснат, след този "срамен провал". Междувременно "Русия ще установи реда в Сирия", заключава вестникът.

Станете почитател на Класа