"Уважаеми Владимир": Памела Андерсън иска помощ от Путин

Актрисата и защитник на животните Памела Андерсън е изпратила лична молба до руския президент Владимир Путин, да помогне за ограничаване транзита на китово месо.
Миналата седмица групата за защита правата на животните SSCS открила в Уинтър Бей, товарен кораб, регистриран в Сейнт Кристобал. Корабът, натоварен с 1700 тона месо от кит, включен в списъка на застрашените видове, се отправял към Япония, но преминаването му в Панамския канал и Суец е било отказано и сега чака разрешение да премине през трасето на Северно море.
"Мисля, че и двамата споделяме любов към животните и дълбоко уважение към природата, поради което отправям лична молба от името застрашените китове" пише Андерсън в писмото си, публикувано на интернет страницата на SSCS.
"Г-н Президент Путин, вие можете да предотвратите този незаконен транзит, забранявайки корабът, превозващ китово месо към Япония, да премине през руски води", заяви звездата от сериала "Спасители на плажа". "Вашето решение може да сложи край на ненужното клане на китове от Исландия", добавя актрисата в писмото си.

Станете почитател на Класа