Ето списъка на участниците на срещата на Bilderberg Club

Тайният клуб Билдерберг обяви списъка на участниците на годишната си конференция, която ще се проведе този път в Австрия на 11 юни.
Най-малко трима европейски премиери ще присъстват на срещата: тези на Холандия, Финландия и Белгия. Те ще обсъдят "европейската стратегия" с генералния секретар на НАТО, Йенс Столтенберг и Австрийският президент Хайнц Фишер. Списъкът също споменава двама европейски финансови министри: на Холандия и Британската общност.
Представители на финансовите гиганти като Европейската централна банка, Дойче банк, Lazard, Banco Santander, HSBC, Goldman Sachs и JP Morgan ще присъстват на конференцията за обсъждане на икономическите проблеми на Гърция.
Промишлениците и производстводителите ще бъдат представени от изпълнителния директор на Michelin, заедно с ръководителя на Roche, главния изпълнителен директор на Royal Dutch Shell, председателя на BP, главния изпълнителен директор на Сименс Австрия и главите на няколко индустриални клъстери като Techint ,Investor AB и други. Светът на интернет, междувременно, ще бъде представен от главния изпълнителен директор на Google, както основателят на PayPal и директора на Facebook.
В основния дневен ред на конференцията ще бъде развитието на изкуствения интелект и рисковете във киберпространството, както и предстоящите избори в САЩ, сътресенията в Гърция и позицията на Русия на световната политическа карта.

Станете почитател на Класа