Днес ще сме податливи и възприемчиви на всякакви внушения и изкушения

Днес ще сме податливи и възприемчиви на всякакви внушения и изкушения
  • Written by:  classa***
  • Date:  
    21.10.2024
  • Share:

Луната е в знак Близнаци до 01:51 ч. на 22 октомври

 

По това време хората стават твърде лекомислени, забравят за дисциплината и отговорността. Луната в Близнаци активира любопитството, бързите реакции и заключения, общата подвижност. Провокира да се захванете с няколко неща едновременно, да се плъзнете по повърхността, без да се задълбочавате в същественото, да губите време и енергия за дреболии.

Емоциите са бързи, лесни, променливи, повърхностни. Засилва се общителността, желанието да се действа бързо. Хората са прекалено податливи на влияния, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения. Можете да си купите всичко, което не е предназначено за дълъг период на употреба. Има много разговори, дейности, контакти, връзки, така че възниква претоварване и дори най-общителният човек може да стане раздразнителен. Но има една добра рецепта за негативизъм – дихателни упражнения. Те могат да се комбинират с йога упражнения. Масажни процедури, разходки и дейности на открито също са полезни през този период.

Уязвими са плещите, раменният пояс и ръцете, нервната система, дихателните органи. Пазете се от простуда, не стойте на течение, в непроветрени и запушени помещения. От маникюр е добре да се откажете.

Лунен календар: продължава 19 лунен ден до 20:19 ч.

Този лунен ден е неблагоприятен. Свързан е със справедливостта, честността и въздаянието на миналите грехове. В 19 лунен ден обикновено се събуждат най-негативните емоции, които могат да донесат усещане за тревога и да предизвикат емоционален срив. Съзнанието е леко замъглено. Енергията на деня може да ви накара да чувствате отчаяние, тежест в душата, дълбока болка. Заемете се с нещо, което обичате или медитирайте, за да не потъвате в униние. Хората сега са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения и изкушения. Трябва да се пазите да не изпаднете под чуждо влияние, лесно се правят грешки. Денят е изключително неблагоприятен за хора с психични разстройства и по-слаба психика.

Неблагоприятен период за бизнес. Да не се започва нищо ново. По-късно вероятността е голяма да завърши с провал. Да се отложат финансовите дела и операции с недвижима собственост. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори, подписване на важни документи. Новите проекти и идеи, които се появят в този ден са неосъществими – те са съблазън и илюзия. Препоръчва се добре да обмислите своите действия и постъпки и едва тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници. Не е подходящо време да се сменя местоработата или сферата на действие, за пътуване. Учението изисква висока концентрация.

Дейните и активните хора може да се занимават с обичайната и ежедневна работа, но да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност. Сега е най-подходящо за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци. Най-подходящото време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи. Почистване на тялото и дома. Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения. Дръжте се по-далеч от пияни хора, тяхното поведение сега е непредсказуемо.

Може да се направи разтоварващ ден, но да не се гладува. Препоръчително е в 19 лунен ден да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се избягват продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

Отдайте предпочитание на уединението, тъй като в този ден лесно се създават конфликти и може да развалите лесно отношенията си. Бъдете вежливи и предпазливи. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще. Общуването ще бъде трудно. Сексът е добре да се избягва.

За да изкарате лесно този ден, трябва да пестите енергията си. Бъдете повече време сами, отделете време за почистване на душата, мислите, съвестта или дома си. Можете да направите това заобиколени от горящи свещи. Също така, денят е благоприятен за разходка на открито, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти. Може да сънувате кошмари, но да не се обръща внимание на сънищата в този лунен ден. Градинарство – Неудачен ден за работа с растенията.

 

Следва 20 лунен ден от 21:12 ч. на 21 октомври до 22:14 ч. на 22 октомври.

Станете почитател на Класа