12 секс рекорда на Гинес

12 секс рекорда на Гинес
  • Written by:  classa***
  • Date:  
    21.10.2024
  • Share:

Всеки си мисли, че е наясно, когато става въпрос за секс, но сексът е много повече от мисионерска поза, полово предавани инфекции и случайни фетиши, пише dnesplus.bg. От пениси и презервативи до целувки - оказва се, че има световен рекорд за почти всичко, когато става въпрос за спалнята. Да видим най-откачените секс рекорди на Гинес, подбрани от Metro:

Най-голямата колекция от презервативи

Най-голямата колекция от презервативи се състои от 2077 различни вида. Никога не можем да бъдем твърде сигурни, когато спим с някого, но презервативът винаги е най-добрият вариант, ако не искаме да забременеем или да хванем някоя полово предавана болест.

Но Аматоре Болзони изглежда е прекарвал повече време в носене на презервативи, отколкото в употреба. Колекцията за поставяне на световни рекорди на италианеца започва преди 40 години и днес съдържа презервативи от цял свят.

Аматоре е удостоен с титлата през 2004 г., но според подкаста For Keeps, почива през 2007 г. Съобщава се, че неговият син, Масимо, пази паметта на баща си жива, като запазва колекцията и дори я допълва. Най-старият презерватив в колекцията датира от 1800 г. и е направен от червата на овца. В днешно време презервативите се правят от латекс и ние сме много благодарни за това.

Най-шумният пенис

Най-шумният пенис принадлежи на малко сладководно насекомо. Водното насекомо Micronecta Scholtzi е дълго два милиметра и когато потърка своя микропенис в корема си, то създава чуруликащ шум.

Този шум може да достигне до 99.2 децибела, което очевидно е еквивалентно на седене на първия ред на оркестров концерт. Този процес на триене се нарича стридулация и има за цел да привлече партньор.

Най-много пъти секс

Най-честият сексуален запис е повече от 50 пъти за три до четири часа. Тази титла не се носи от човек - тя принадлежи на мъжкия люспест щурец Ornebius Aperta. Австралийското насекомо може да прави секс толкова много пъти в тази времева скала, всички с един и същи женски щурец. Шимпанзетата също са бързи любовници, като женските правят секс с осем различни мъжки само за 15 минути.

Едновременни целувки

Най-много двойки, целуващи се наведнъж, са 13 577, което означава, че 27 154 души са се целували едновременно. Този рекорд е поставен на 17 май 2014 г., когато двойките се събират на карнавала в Сао Пауло, Бразилия, за да се натискат. Карнавалът е основният празник в Бразилия и печели отличието за най-великото шоу на Земята.

Най-големият презерватив

Най-големият презерватив е дълъг зашеметяващите 21.9 метра. Очевидно никога не е бил предназначен за действителна употреба, в края на краищата, без значение колко голям си мислим, че може да бъде, никой няма толкова голям пенис - дори синият кит.

Презервативът с дължина 21.9 метра е монтиран в Париж на 1 декември 1993 г., за да отбележи Световния ден за борба със СПИН. Проектът е финансиран от популярната италианска марка за дрехи Benetton.

Световният ден за борба със СПИН се провежда от 1988 г., за да покаже солидарност срещу стигмата на ХИВ и да си припомни 35-те милиона, които са починали от ХИВ или свързани със СПИН заболявания. В момента повече от 105 000 души живеят с ХИВ в Обединеното кралство.

Най-старият пенис

Най-старият пенис датира от около 100 милиона години. Фосилизираният фалос принадлежи на остракод (ракообразно) и е открит в Бразилия през септември 2002 г.

За съжаление на ракообразните, пенисът е с размери само един милиметър. Остракодите иначе са известни като морски скариди и обитават почти всички водни среди на земята. От другата страна на спектъра, синият кит получава почетно споменаване за най-дълъг пенис. Мъжките достойнства на китовете достигат до близо три метра дължина.

В книгата на Гинес съществуват какви ли не шантави рекорди, но някои от тях просто разбиват класациите, пише trafficnews.bg. Ето няколко от най-странните световни постижения:

Най-голямата вагина в света

Най-голямата вагина в света принадлежи на Анна Суон (1846-1888) и обиколката j е 19 инча (48 см). Това е малко по-малко от обиколката на топка за ръгби (24 инча). Също така тя е родила най-голямото бебе записано някога.

Нaй-дългият пенис в света

Роберто Ескивел Кабрера се превърна в новина, след като обяви, че притежава най-големия пенис, който човечеството е виждал.

52-годишният мексиканец заяви, че гигантският габарит достига до 48 см. Когато решил да го претегли, се оказало че теглото му достига до 2 кг.

Най-много оргазми за 1 час

Изследователи от Центъра за сексуални изследвания в Калифорния са записали, че една жена успяла да достигне до 134 оргазма за един час. Това означава, че е изпитала повече от два оргазма за минута.

Що се отнася до момчетата, записът не е чак толкова впечатляващ. Притежателят на титлата от мъжки пол успя да изтръгне само 16 еякулации за същото време.

Най-голямата оргия в света

Най-голямата оргия в света е проведена в Япония, в която са участвали 500 души – 250 мъже и 250 жени.

Проведена в склад, всеки полов акт и позиция са хореографирани така, че участниците да са едновременно в една и съща позиция и да извършват едни и същи действия.

Най-дългото време, прекарано в мастурбиране

Това звучи малко болезнено. Масанобу Сато прекарал 9 часа и 58 минути в мастурбация по време на сесия, проведена от Центъра за секс и култура в Сан Франциско.

Рекордът е поставен през 2009 г. и още никой не го е бил.

Най-дългата еякулация

Мъж успя да изстреля струя 6 фута (1.82 метра). Това е по-дълго от двуетажен автобус или разтегателна лимузина.

Станете почитател на Класа