Заложете на тези щампи, страшен хит са това лято!

Заложете на тези щампи, страшен хит са това лято!

Дрехите с ефектен принт са в състояние коренно да преобразят характера на облеклото и да създадат правилното настроение за вашия модерен летен аутфит.

За щастие, това лято не е трудно да намерите идеалния модел, който да подхожда на уникалния ви стил и начин на живот, като същевременно демонстрирате способността си да сте в крак с модата.

Палитрата от модерни щампи за лято 2024 включва както класически модели в модерна интерпретация, така и екстравагантни дизайнерски предложения, които ще ви помогнат да подчертаете ярката индивидуалност и смелия вкус.

С други думи - летните щампи тази година изумяват със своето разнообразие и смелост. Дизайнери от цял ​​свят експериментират с текстури, цветове и шарки за уникални и стилни визии.

В центъра на вниманието този сезон са змийската и леопардова кожа, зебрата, карето и райето, както и щампите с плодове и зеленчуци. Всеки един от тях има свои собствени характеристики и добавя уникалност и яркост към визията!

Змийски принт

Змийският принт се превърна в истински хит този сезон. Той придава лукс и мистерия на визията и може да се използва в различни вариации – от total look до отделни елементи, като обувки, чанти или аксесоари.

Брандовете демонстрират змийски принт във връхни дрехи, рокли и дори бански костюми. 

Цветовата гама е изключително разнообразна - от естествени нюанси до ярки и дори неонови цветове, което прави този принт универсален и подходящ за различни стилове. 

Каре

Карето е щампа, която винаги остава актуален и често се появява в модните колекции. За сезон лято 2024 то е представено в различни вариации и цветове, което го прави универсален елемент от гардероба.

От класическо черно-бяло до ярки и смели комбинации - този принт добавя динамика и стил към вашия външен вид.

Много популярно е и ситното каре, което може да се види както на рокли, поли, така и на ризи и костюми.

Леопардов принт

Леопардовият принт е безусловна класика, която не губи своята актуалност година след година и придава дързост и стилен акцент на всяка визия.

Този сезон той присъства върху голямо разнообразие от тъкани и текстури: от леки прозрачни до тежки кожени изделия. Комбинира се перфектно с едноцветни артикули за създаването на балансиран и в същото време изразителен външен вид. 

Зебра

Този принт е част от голямата тенденция на животински щампи и придава екзотика и динамика на визията.

Често се използва в черно и бяло, но могат да се намерят и по-смели цветови вариации. Зебрата се съчетава добре с изчистени дрехи и може да се използва като основен акцент или допълнителен елемент в тоалета. 

Райе

Райето е един от универсалните и класически принтове, който този сезон е представен в различни варианти.

Вертикалните ивици са особено популярни, защото визуално удължават силуета. Те могат да се видят на ризи, костюми, рокли и дори аксесоари.

На мода са и тънките райета, които добавят елегантност и изтънченост.

Щампи с плодове и зеленчуци

Принтовете с плодове и зеленчуци са ярка и забавна тенденция, която придава игривост и свежест на визията.

Тези щампи често се използват в летни рокли, блузи и дори бански костюми. Те създават лек и непринуден стил, идеален за плажна почивка или летни разходки

Лимоните, черешите, ананасите, дините и другите ярки плодове по дрехите добавят цвят и настроение. 

Станете почитател на Класа