Камила се изложи жестоко

Камила се изложи жестоко
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    21.10.2022
  • Share:

Ролята на Камила в двореца дълго време бе незавидна. Дори когато Чарлз и тя се ожениха, членовете на кралското семейство се отнасяха много хладно към нея.

Британците не я харесват, защото тя е жената, с която Чарлз изневери на любимката на народа - принцеса Даяна. 

Повече от година отне на Камила да докаже, че е достойна за любимия си и за кралското семейство. Ще успее ли обаче да затвърди това мнение, след като Чарлз III се възкачи на трона?
За жалост Камила вече се издъни жестоко, всички в момента говорят за грешката й, а интересното е какво предстои. 

 



Първите модни образи на кралицата не са впечатляващи и даже обратното, отношение критиката на обществеността и експертите. 

За едно от последните събития, на които се наложи да присъства, Камила бе избрала една черна дантелена коктейлна рокля на Fiona Clare с дължина малко под коляното. Това беше първата грешка - черният цвят и игривата дантела само подчертаха възрастта на кралската особа. Благородните нюанси, които Кейт Мидълтън толкова обича, биха отивали много повече.

 



Втората грешка е чорапогащникът на Камила. Черен, но не плътен - полупрозрачен, с лек блясък. Отдавна не сме виждали така никого. Дворцовият етикет явно не предвижда подобни дръзки модни решения. Може и всъщност облеклото й да се нарече модно. Такива чорапогащници се носят само в годините, когато Камила е била млада.

Станете почитател на Класа