Дневен хороскоп - 7 юни

ОВЕН 21.03 - 20.04

Девиз на деня: "ИЗБИРАМ ПОСОКАТА НА МЪДРОСТТА ДА Е СТРЕМЕЖА И СИЛАТА В МЕН!" Разгърнете се и насочете в полето на вашите изяви! Дневният възход на отношения и предоставения ви шанс за доминиране над ситуациите, би трябвало максимално да оползотворите, следвайки се целенасочено! Не обръщайте внимание на отдавна отишли си от контактите ви хора - така е трябвало! Излишно е напрежението там, нали затворихте страницата?! Разтоварва ви приятна новина от близък човек, но много внимателно проучете параметрите й за реалност и едва тогава обещайте съпричастност!

 

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Девиз на деня: "ВЯРВАМ В СЕБЕ СИ И ПРАВИЛНАТА НАСОКА НА ИНТУИЦИЯТА!" Следвайте приоритетите в работата си или като цяло в ангажиментите си, като не е препоръчително да се разсейвате и самообвинявате по повод неосъществилата се пълноценно емоционална връзка - нещата от вас зависят?! Не решихте ли вече, че там очакванията са изчерпани откъм смисъл и само биха ви заблудили отново. Преуморени сте и се отдайте на ползотворен релакс, ако е нужно дори се презаредете със зимна романтика? Разходете се към любимите места, вечеряйте със стойностни личности!

 

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Девиз на деня: "ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН, А ДА СЪМ РАЗЛИЧЕН/А МЕ ЗАБАВЛЯВА И ДАРЯВА СЪС СИЛИ!" Анализирайте всичко през деня и не се страхувайте да експериментирате желанията си?! Случващото се има своята причина и напомня чрез съдбовните знаци. Концентрирайте внимателно усилията си върху важните за вас теми и действайте към всичко, според интуитивната нагласа. Възможно е да ви поискат отговор за навлизаща нова сърдечна връзка! Не бъдете предубедени, но и не бързайте с кардинални решения, определящи незабавно изпълнение дайте си време!

 

РАК 22.06 - 23.07

Девиз на деня: "ВЪВ ВСИЧКИ СИТУАЦИИ, ИЗБИРАМ ДА ОБИЧАМ И ТАКА ПЪЛНОЦЕННО ПРЕОТКРИВАМ ЛЮБОВТА!" Работата е целенасочена и успешна, а вие повече от старателни! Дневните ангажименти от домашното естество носят тривиална символика, но може да се превърнат в задължителен параметър за безусловната ви добрина?! Точно сега знайте какво искате, на кого уповавате чувствата си, признайте го, като уверение пред себе си. Старателно избягвайте странично изискваните към вас параметри, за да не нарушите личното си пространство - сами оценете алтруизма си!

 

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Девиз на деня: "МИСЛЯ И ДЕЙСТВАМ ПОЗИТИВНО, КАТО ПРИЕМАМ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО НА ПРОМЯНАТА И ПРАВЯ РАВНОСМЕТКА!" Голяма част от вас да бъдат внимателни, относно изобилстващите подстрекателни оферти, дошли от близки и не толкова познати хора?! Независимо, че проявявате активност и заинтересована насоченост, вследствие обещанията, предимно на работната си скамейка. Не пренебрегвайте факта за добронамереност, толеранс и възползуване от новите връзки! Днес ще имате поводи да сте доволни от себе си, а това ви поощрява и напътства!

 

ДЕВА 24.08 – 23.09

Девиз на деня: "МИСЛЯ С ГРАДИВНА ЛЮБОВ И СЕ ОТНАСЯМ С БЛАГОДАРНОСТ КЪМ СИТУАЦИИТЕ!" Има какви уроци да научите днес, но ги пазете за себе си?! Прибързването с някои действия ще бъде не особено благоприятно следствие! Обмисляйте обстоятелствата и се отдайте на съпътстващите шансове - за такива ще дочуете! Постарайте се да липсва агресивна изразност на комуникация и акцентирайте към бъдещи решения за отдих сред интелигентни културни занимания. Днес ще се разтоварите с много съзидателни решения и ще се презаредите позитивно. Погрижете се и за близките, особено хора от миналото - нещо променя възгледите ви!

 

ВЕЗНИ 24. 09 - 23.10

Девиз на деня: "ИЗПИТВАМ НУЖДА ОТ РОМАНТИКА, ИСКАМ ДА ОБИЧАМ И СЕ СЪОБРАЗЯВАМ С ДОВЕРИЕТО КЪМ МЕН!" Преобладаващата част ще си дадат ясна сметка за изобличените напоследък клевети и неуважение към пословичното им приятелство?! Няма да са удобни отправените аргументи и дори ще предизвикат собственото ви учудване по отношение на търпението досега! В началото на седмицата - днес, за работата предстоят изяснителни параметри. Съдбата ви дарява с уроци и отсява негативите - във ваша полза е. Любовният живот прави сериозна крачка напред - зависи от вас: мислете мъдро!

 

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Девиз на деня: "ЩЕ ДЕЙСТВАМ УПОРИТО И ЦЕЛЕНАСОЧЕНО - СИЛНИЯТ МОМЕНТ Е НАСТОЯЩИЯТ И ГО СЛЕДВАМ!" Проявете обемно старание, за да докажете правотата в службата си и да разясня проблемните ситуации?! Благодатен ден за значими контакти, дори и за непредвидени срещи! Работните ангажименти доказват уменията за професионализъм и прецизност. Следвайте интереса си, когато заобикалящите започнат да настояват с предложенията си за промяна на настоящето ви. Възможните опции за сорошни пътувания също са ползотворни, но с повече такт пестете откровеността си! Толерантността е водеща!

 

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Девиз на деня: "ИЗВОРНО ПРИЕМАМ ДОБРОТО, КОЕТО Е ДАРЕН ЖИТЕЙСКИ БОНУС!" Днес, като по вода ще ви върви и повечето от вас ще постигнат неподозирано много желания! Дори и отношенията с началството ще са на ниво. Получавате радостно финансово известие. Ведрото настроение е почти преминало всички граници на чувственост и вие ще впечатлявате с шеговития си тон, донякъде подплатен с иронизиращи ситуациите факти. Пренаредете уютно някои части от дома си, създайте приемственост, заредете се с обич и признание - обичайте! Не се чудете за някои странни комуникации - нужни са на този етап!

 

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Девиз на деня: "АЗ МОГА И ИСКАМ ДА ОСЪЗНАЯ РЕАЛНОСТТА В НЕЙНИТЕ ИСТИНСКИ СТОЙНОСТИ!" Помислете добре върху предоставените ви шансове, те са по-скоро значими уроци?! Работата ви зависи от адекватната мотивация и амбиция за успехи! Не можете да скриете от околните една вълнуваща сърцето ви реалност, която прозира по всевъзможни начини?! Дуалистичният ви подход касае личния живот и е под въпрос "докъде" да се простира всеотдайността, превърнала се в редовно задължение и отговорност. Нужно е да смените правилата на държанието си, с повече толеранс и разбиране!

 

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Девиз на деня: "СЛЕДВАМ НАМЕРЕНИЯТА СИ И УБЕДИТЕЛНО ВЯРВАМ ВЪВ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ, КОИТО СА ПОКАЗАТЕЛНИ!" Плановете за днес биха се изпълнили само, ако са изцяло инициирани от самите вас - няма нужда да разчитате на дадени обещания или объркващи ви мотивации?! Допуснете ли да се подведете със странични предложения, рискувате да попаднете в изнервяща, доста скучна компания, или да направите нежелани компромиси. Работни оферти не липсват, някои повече от изгодни и удачни. Предимно се съсредоточете в емоционално-любовните взаимоотношения и поведението си - има "защо"?!

 

РИБИ 20. 02 - 20. 03

Девиз на деня: "НИЩО НЕ МЕ СПИРА ДА МИСЛЯ СЛЪНЧЕВО, ЦЕЛЕУСТРЕМЕНО, ПОЗИТИВНО И С ЛЮБОВ! Действайте смело и решително в сферите с очаквана промяна! Не се водете по странни оферти, проверете достоверността им?! Движещите ви мотиви са с отличителна стремителност. Денят е чудесен за ползотворни мисли и придружаващата ги възможност за реализация. Някои от вас да не пропускат шанса за изясните на очакващите с половинката си занимания, и заедно с това да удостоят с внимание нестихващата в душата им любов! Другите, старателно да се ориентират по съдбовните знаци в тази посока - интересно е!

Станете почитател на Класа