Разбра се кой е грозния гол пич от „Приятели”

За суперфеновете на ситкома класика „Приятели ” и за тези, които не отлепят очи от телевизионните екрани, за да гледат повторенията, Моника, Рейчъл, Фиби, Чандлър, Джоуи и Рос не са единствените им любимци от сериала, продължил цели десет сезона. Всъщност, шоуто нямаше да е същото и без големия брой малки герои. Но докато самоличността на Гюнтер и Джанис никога не са били тайна, актьорът известен с псевдонима грозния гол пич продължава да е забулен в мистерия.  След дълго разследване, проведено от Huffington Post, стана ясно, че мъжът, изиграл съседа на Моника е Джон Хюген (Jon Haugen).  
 
Грозния гол пич живееше точно срещу апартамента на Моника, където често се събираха всичките приятели. И докато всичките те виждаха голия грозен пич как се  разхожда из своя апартамент,  той се появи на екрана само два пъти.
 
 При това при появата му, зрителите виждат само гърба му и никога лицето му. Актьорът не е включен и в надписите с актьорите към сериала. А в Интернет базата данни за филми (IMDB) погрешно е посочено, че героят е изигран от Майкъл Хагерти.
 
„Има само един грозен гол пич и това съм аз. Причината, поради която не го казах до сега, бе, че Warner Brothers си мълчаха, затова и аз реших да си мълча. Те искаха всички да се чудят кой съм”, казва Хюген.


По думите му, той бил извикан само за един епизод и много се зарадвал, когато го викнали и за втори. „Беше най-хубавото време от живота ми”, добавя актьорът. 

Станете почитател на Класа