Шокиращо: 28-годишна учителка правила секс с осмокласник

28-годишната Ангелина Д., педагог от руския град Волжск, се оказа в центъра на секс-скандал заради връзката й с 15-годишен ученик от осми клас. За отношенията между подрастващия и учителката първа узнала майката на момчето, която случайно прочела какво са си писали двамата и видяла общи снимки.

Както съобщава Life.ru, родителят бил шокиран от подробностите за интимния живот на сина си и се обърнала незабавно към ръководството на училището и полицията.

Разследването установило, че влюбените са имали сексуални отношения нееднократно. Първото им такова преживяване станало във входа на сградата, където живеел тийнейджърът, а по-късно и още два пъти в дома му, докато родителите му били на работа.

 

В момента случаят се проверява и вероятно срещу учителката ще бъде започнато дело. Тя вече е написала заявление за напускане от училището, в което е работила.

Ангелина Д. е заявила, че първоначално не е знаела, че ученикът е на 16 години, а след като била наясно с възрастта му не се е решила да прекъсне отношенията помежду им.

Станете почитател на Класа