Дневен хороскоп - 8 март

ОВЕН 21.03 - 20.04

Афирмация: "Съзидатено следвам амбициите си!" Определете този ден за истинско преследване на целите! Не очаквайте много от обещанията в работата, дадени ви от колеги, близки и приятели?! Денят е дуалистично построен на разминавания и забавяне избора на приоритети, затова е най-добре да предпочетете съобразяване със себе си, за да не се сърдите на никому. И каквото трябва да направите - свършете го сами, въпреки стартовата преумора в начото на седмицата, която ще премахнете с вечерен релакс, в компанията на добри хора!

 

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Афирмация: "Имам амбиции целесъобразно да вървя напред!" Контролирайте думите си и не давайте повод за излишни подозрения?! Днес е много странно как ще изпаднете в откровения, които при други обстоятелства не бихте направили, а в настоящем дори ще се стреснете от собствената си дързост?! Работата е етапно отдадена. Имате повод да се държите различно и това ще накара заобикалящите да ви гледат с повече уважение, уверили се в промяната на поведението ви и края на компромисите - необходимо е да ви повярват!

 

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Афирмация: "Намирам за значимо - убедително да следвам принципите си!" Работата е на добро равнище. Отдайте се на пространствен анализ за ситуациите напоследък?! Налага се да преосмислите личните си неща, но правилните решения зависят от готовността ви за дистанция от емоциите?! За мнозинството, дневните срещи подканят към флиртове и забавления от общ характер - опитайте се да се веселите без ангажимент към някого. Отнасяйте се внимателно към предложения за стартов бизнес - опциите там са преувеличени: проверете ги!

 

РАК 22.06 - 23.07

Афирмация: "Знам, че трябва да се доверя на правилната си интуиция!" Службата ви е на ниво. Не се обвинявайте за нищо, нещата са такива, каквито е нужно да бъдат! Денят е подходящ за много сериозен размисъл по отношение на ваши грешки, в резултат на прибързана неотдавна реакция?! Не допускайте да се намесват приятели и близки със съвети, които не сте искали?! Сами, проявете повече разум и се доверете на сърцето си - едва ли някой разбира какво се случва там?! Изпълнени сте със сантиментални емоции и те преоткриват любовта ви!

 

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Афирмация: "Налага се съобразително да разбера обстоятелствата!" В службата оценете всеки миг, а днес има какво да се желае?! Насочвайте живота си в желаната от вас посока, като за това е необходимо да правите умерени компромиси, позволяващи позитивно самочувствие! Подкрепени сте с много силна дневна защита, която активира любовния ви статус и заедно с тази слънчева еманация от чувства: внимавайте да не се увличате от пролетни еуфорични планове, част от тях са просто напразни илюзии. Вие сте това, което сте!

 

ДЕВА 24.08 – 23.09

Афирмация: "В мой интерес е да мисля, обичам и действам позитивно!" Не се отдавайте на деградивни емоции?! Изглеждате умислени, почти тъжни и безпътни, особено в работата?! Дори на някои от вас им се иска да се дистанцират от дневните си наложителни задачи и да се усамотят?! Определено сте поизморени, ала дневните знаци ще ви предоставят смислени уверения, че по никакъв начин не бива да се предавате на водещи спонтанни мисли. Обичани сте! Любимите хора ви поднасят приятна изненада и наложитени аргументи!

 

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Афирмация: "Днес намирам поводи за отлично самочувствие!" Работата е обичайна. Организирайте си прекрасна възможност, с кулинарни изненади и зарадвайте близки и приятели?! Благоприятен ден за общуване и за определяне на доминиращите предстоящи планове! Обзема ви градивно настроение, резултирало от целенасочени факти за разширение на работа, очертаващи се финансови попълнения и домашно преустройство. Въздържайте се само от дръзки решения и обещания?! На хоризонта - емоционално развитие на връзката ви: и категория на размислите!

 

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Афирмация: "Дневните предизвикателства ми даряват вяра в собствените си убеждения!" Следвайте работните си задачи. Задават се доста емоционални противоречия?! Систематизирайте плановете си! През деня ще се наложи да премисляте двете крайности на всяка ситуация, тъй като обстоятелствата променят мнението ви по няколко пъти?! Въодушевени сте да свършите рутинните ангажименти и това е добре: постарайте да бъдете последователни, като обмислите всяко решение и едва тогава преминете към действия, а после вече следващите задачи. Вечерен копнежен релакс, като награда усмивки!

 

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Афирмация: "Имам поводи да се отнеса с благодарност към Вселената!" Някои от опитите ви за работна хармония, ще се окажат повече от успешни! Ще се уверите, че за всяко инициативно попадение е необходимо полезно време за реализация?! Денят е на баланс и красиви емоции, като за повечето ще е валиден за изглаждане на взаимоотношения с близки и приятели. Някой - нещо е казал на някого и с времето тази интрига е останала помежду ви: загърбете недоразумението и ще видите налице ползотворните резултати. Незбрежни сте към здравето си: помислете за имунната защита?!

 

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Афирмация: "Необходимо е да излъчвам любов, която е стимул към успеха ми!" Много от ангажиментите ви се нуждаят от странична подкрепа, приемете помощта?! Бъдете сигурни, че имате попътен вятър днес! Около вас кипи живот с предложения за подобряване на статуса - ще се стрелкат различни хора и събития?! И това положение, изненадващо ще ви хареса, защото ще повдигне пролетния ви тонус и ще се почувствувате значимо предпочетени, заредени с енергия. Единствено спорно е самочувствието ви - излишно е да го доказвате, щом го притежавате и е утвърждаващо!

 

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Афирмация: "Давам си посока в избора на целенасочените дела!" Освен за качеството на работата, помислете и за себе си: заслужавате да бъдете в добра компания и предпочетени от близките същества! Малкият дневен застой не бива да ви отчайва и предава, не се ядосвайте и не изпадайте в паника! Временно явление е: дава ви се възможност да си отдъхнете и съберете сили за следващия предстоящ успех. Не навлизайте в спорове и доказване на лични възгледи и позиции, относно нещата! Съсредоточете се към нови идеи - организирайте деня с любима среща и завладяващи емоции!

 

РИБИ 20. 02 - 20. 03

Афирмация: "Напълно естествено е в работата да съм извор от идеи!" Насочете вниманието си към онези пропуснати моменти, които се нуждаят от повече конкретика на нещата и стимули?! Богатото ви въображение е съществена част от деня, което ви спомага за насочена положителна промяна! Постарайте се да излъчите добрината и увереността на решителните действия и шанса е на ваша страна. Намерете време за едно мило отношение към ваш близък, а защо не и в любовта?! Заложете и на активното движение и това ще ви презареди с пролетен тонус с ентусиазъм, жизненост и любов!

Станете почитател на Класа