Можеше ли Миранда Кер да облече по-предизвикателна дрешка? (СНИМКИ)

В суетата около връчването на наградите „Оскар” обичайно е да се гледат тоалетите на бляскавите дами, които минават по червения килим пред „Долби Тиътър”, присъстват на същинската церемония, а след това се преобличат за афътрпартито. Тази година, обаче, една дама в червено прикова всички погледи и накара поне мъжете да забравят какво правят в Лос Анджелис. Тази дама е една от най-красивите жени на света, ослепителния австралийски модел Миранда Кер. 32-годишната красавица се появи с предизвикателен тоалет, който разкриваше както нейната женственост, така и перфектната й форма.



Миранда се появи с изрязаната ексцентрична рокля на “Kaufmanfranco” на афтърпартито на Оскарите. Тоалетът, разкриващ прелестите на манекенката, не се нуждаеше от никакви допълнителни аксесоари – тя носеше само малка чантичка, обеци и гривна.



Миранда беше женена за холивудския актьор Орландо Блум, от когото има син. Те се разведоха през 2013 година. В момента хубавицата излиза с милиардера Еван Шпигел, който е съосновател на Снапчат.



Напоследък моделката е доста заета да купонясва в Лос Анджелис. Тя присъства на афтърпартито на наградите „Грами”, където „носеше” два аксесоара – гаджето си Шпигел и пръстен, заради който тръгнаха клюки, че двамата са се сгодили.

Станете почитател на Класа