Дневен хороскоп - 1 февруари

ОВЕН 21.03 - 20.04

Девиз: "Доверявам се собствената си мотивация и на себе си!" Днес, мнозинството от вас са се насочили към изчерпателни задачи за реализирането им в желаните посоки! Влагате твърде много енергия в ангажиментите към близките си, и в очакване на крайния резултат сте готови на оптимална помощ. Понякога, смисъла на цикличното ви усърдие е просто следването на пътя, зададен от душа и сърце, а не насила. Има вероятност, домашните ви да прекалят с изискванията си - не спорете, но и не се поддавайте на доминиране?! Бъдете фокусирани и всеотдайни, но се ценете и не пропускайте красивите неща в живота! Създайте си сами един наситен на удоволствия ден, с зимна романтика и изворно отдадена любов!

 

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Девиз: "Мисля позитивно, усмихвам се и съм с добра компания ,за да релаксирам целесъобразно!" Всеотдаен и за повечето, това е хубав и дългоочакван на слънчеви за душата случки ден! Покровителствани сте от енергията на любовта и хармонията, а това ви дава шанс на пълноценен отдих, сами или с определени, любими на сърцето ви хора! Една голяма част от вас, ще последват поканата от влиятелна личност и ще се почувстват по много уютен начин: ухажвани, поласкани и предпочетени в обкръжението си. Притежавате дар слово, умение да виждате красивото, да правите подходящите комплименти, да общувате стилно и това ще изиграе сериозна роля към дневните ви бонуси, определено заслужени!

 

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Девиз: "Освобождавам се от напрежението, с мотивацията за зимна романтика и красота!" Голяма част от вас са доста чувствителни днес и объркани от настоящата връзка - не е ли време да си изясните очакваните параметри?! Проблемът е, че възприемате света твърде философски и идеализирате хора, което от една страна е прекрасно, но от друга може да ви накара да се дезорганизирате и оставите днешните ангажименти за неизвестно отлагане. Постарайте се да придвижите задълженията си, за да ви остане вечерта за предпочитани удоволствия. Или просто съчетайте онзи хубав баланс на полезното с приятно. Поговорете с партньора за взаимните си очаквания и надежди - създайте си планове в дългосрочие!

 

РАК 22.06 - 23.07

Девиз: "Възприемам Животът в цялостното му изобилие на любов и благодаря за всичко!" Достатъчна мотивацията имате, за отдаване на разтоварване и забавления! Усещате ясно вътрешната си енергия, докъде можете да я използвате и кому да я отдадете?! Може да се появят някои напрегнати ситуации, които да осуетят плановете, но ги приемете като предизвикателство или значим урок, като сценарий за който не знаете. Просто изхвърлете страховете и правете каквото трябва, с признателност към хубавите мигове ! Откъдето и да погледнете, днес от вас зависи перфектната кондиция, но преди всичко оправете онова, което ви тежи в любовта - или се опитайте да разберете водещата поука! Ще разберете, че сте обичани!

 

 

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Девиз: "Нищо няма да ми попречи в избора да бъда онова, към което се стремя!" Покажете самоувереност и мотивация! Преследващите интересите си от вас, лесно ще вдъхновят другите за различни неща, а самите себе си можете ли да управлявате?! Ден за релакс, колко от вас са готови за приключения, на които да се следват, без редовните съобразителни компромиси с останалите! Ако няма с кого да споделите очакванията си в романтичен  вариант, на кого да разкажете и кого да впечатлите. Препоръчително е да се поглезите сами. Определете моментите за връзка с висшата ви същност! Не анализирайте, не се товарете излишно - отпуснете се и докоснете същината си!

 

 

ДЕВА 24.08 – 23.09

Девиз: "Съобразявам се с дневните приоритети и следвам собствените си амбиции!" В настоящем, много от вас силно ще се влияят от емоциите на околните и това може сериозно да попречи на преките им задължения?! Не бива да попадате пред бариерата на доброто приятелство и хармония с близките си! Опитайте да се усамотите и да не се превръщате в прекалени анализатори на случващото се, защото това наистина би ви натоварило повече или направо депресирало. Каквато и равносметка да си правите, нека тя да е с размисъла докъде бихте искали да стигнете в любовните отношения! Има ситуации, които изискват значителна съсредоточеност, не ги подминавайте: не загърбвайте и един нов шанс на лично ниво!

 

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Девиз: "По достоен начин, осъзнато и напълно съсредоточено оценявам значимите за мен моменти!" Мислете обективно върху обстоятелствата и променете държанието си към хората, които истински ви обичат! Опитайте да сте любвеобилни и изразно благодарни, като изцяло замените претенциите си със смирение  това поведение е важен ипит пред Вселената?! Ще сте безкрайно магнетични и това може да ви подтикне да направите неща, които ще изумят самите вас! Вярвайте в доброто начало на хората и общувайте с такива личности, които ще ви помогнат по-обнадеждено да приемете някои проблеми. Защитете любовта си и бъдете последователни в убежденията - предстоят прекрасни мигове на усещане и съзерцание!

 

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Девиз: "Контролирам се акцентно, но повече толерантност на мислите ми е нужна!" Днес ще компенсирате пропуските от предишните дни, изразени със задълженията, работа по битовите ви необходимости, реда в дома - все неща отегчителни за повечето хора, но доставящи ви някакво особено удовлетворение и спокойствие на значимост пред близките ви! Старанието и умението да организирате, да подреждате, да видите реда след целия хаос наоколо - не е ли това, което ви дава сигурност, че сте на правилния път и съумявате да изпълните приоритетите си?! Проявявате щедра кулинария, което не е изненада за околните. Вечерта е с интересни хора от обкръжението, само че, ако можете - предварително изяснете компанията!

 

СТРЕЛЕЦ  23.11 – 21.12

Девиз: "Следвам се целеустремено, съобразително и не изневерявам на интересите!" Имате възможност да отстоите намеренията си, без много да му мислите! Днес, преобладаващата част са просто щастливци! По възможност, очакват ви пътешествия до любими места, макар и в крайна сметка, за определени това да се ограничи с приятен релакс пред екрана на телевизора! Не се отнасяйте прекалено в планове за бъдещи екзотични изживявания, защото и сами не сте решили с кого в крайна сметка искате да ги свържете?! Бъдете повече загрижени с преките си задължения, отделете им време и вложете старание. Няма да ви е трудно да ги приключите набързо? През вечерта бъдете домакини и ще събудите много от позабравените чувства а любимия човек!

 

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Девиз: "Мисля и действам по много деликатен, находчив за мен начин!" Бъдете стремителни и амбициозни, като изявите артистичната си природа и в процес на комуникация заявете с предпазлив подход интересите си?! Днес активно участвате в движението на събитията, дали е чрез дистанционно направление, от място или са някакви внедрени мисли и съвети към околните. Вие си знаете, важното е нещата да се развиват в позитивна насока! Лидерските ви качества помагат да си отдъхнете. Имайте предвид, че може да ви дойдат неочаквани гости, така че бъдете готови да ви познаят в слънчева светлина! Вечерта обвийте с воала на любовта и се отдайте на приятни емоции- пред много стоят тайни чувства!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Девиз: "Старая се да бъда интуитивно предразположен/а/ - аз съм себе си и неотстъпно владея емоциите си!" Не се въздържайте от споделяне на предпочитания и чувства, защото сте под закрила на планетите! Прекрасен ден за бляскави отношения, за разкошен зимен релакс: ден за изява на организаторските ви качества, дори това да е обикновен купон или спонтанна приятелска раздумка! От вас зависи доколко ще се възползувате, като се отпуснете със щедрост и добри намерения?! Позволете на любовта да изпълни живота ви, дори да е в най-странния си вид. Дайте обич на дете, природа, животно или любим човек. Усмихвайте се, дарете нежност и топлина, правете добрини и ще се изпълните със сили и много позитивна, градивна енергия!

РИБИ 20.02 - 20.03

Девиз: "Всичко, което ме докосва - дава смисъл на решенията и енергията на предпочитанията ми!" Отнасяйте се открито към предизвикателствата, след като търсите смислените поуки?! Зимата ви дарява с топлина и размисли към поуките! Дневните общувания ще ви учат на много специфични отношения, преди всичко да защитавате позициите си! За някои семейна или като цяло близката обстановка ще са доста необичайни днес?! Не се оставяйте да ви доминират в плановете и идеите, защото много от вас ще почнат освежително почистване на жилището, а други акцентират над козметичните или оздравителните процедури върху самите себе си. Красотата ви изпълва във всички посоки, съчетана с изпълваща съзнанието ви любов - изцяло споделена за някои, а за други е задаваща се на хоризонта!

Станете почитател на Класа