Проститутки-ученички смазаха конкуренцията на жриците от Източна Европа в Бреша (Снимки 18+)

Италианските девойчета от заможни семейства измислили перфектна схема за големи доходи от секс със съученици и чичковци паралии

 

 

 

 

Пет петнайсетгодишни жрици-ученички от италианския град Бреша ошашавиха местните ченгета с откровения си разказ за начина, по който от доста време упражняват най-стария занаят. На първо място полицаите научили, че за да бъде ефектът от него наистина голям, той трябва да бъде практикуван безброй пъти на ден и на цени, разбиващи конкуренцията на иначе евтините проститутки от Източна Европа, предава кореспондентът на "Монитор" в Италия Румен Михайлов. Така например малолетните труженички от съвсем прилични и заможни семейства „пускали" на съучениците си в тоалетните на школото срещу 5 евро, докато застаряващи мераклии им се радвали в паркинга на голям местен МОЛ за 20 евро. На второ място девойчетата действали без сводник, който да е ортак на печалбата им, като за набиране на клиенти използвали съвсем професионално социалните мрежи, откривайки си акаунти с лични данни, взети от познати пълнолетни жени. Накрая оправните девойчета издирвали платежоспособни клиенти, записвайки си номерата на минаващите покрай тях скъпи автомобили, след което без много трудности откривали електронните адреси или страниците във „Фейсбук" на притежателите им.

 

 

 

21

 

 

Възходът на секс-попрището на жриците – ученички в прочут техникум на Бреша обаче бил неочаквано спрян не от завистливата конкуренция, а от майката на едната от тях. Интересното е, че на жената не й направил впечатление непрекъснато обновявания с маркови дрехи гардероб на дъщерята, тъй като тя й давала достатъчно пари за харчене, а това, че след вечерните й излизания в петък и събота до дома я карали с мощни автомобили възрастни и все различни кавалери.

 

 

 

22

 

 

Първото нещо, което майката си помислила било, че дъщеря й проституира и без много да се колебае отишла в местното полицейско управление. Както си му е редът, представила официална молба униформените да установят какви ги върши дъщерята и зачакала резултата от разследването им. Доста изненадващо той дошъл само след два дни, тъй като още на първия разпит момичето й гордо и без свян разказало не само за собствените си подвизи в платената любов, но и за тези на четирите си аверки от класа. Които въобще не й се разсърдили, а при привикването им в полицейското започнали да разказват една през друга пикантерии от секс-авантюрите си с мъже от цяла Северна Италия.

 

 

 

 

 

Не забравили и заиграването със съучениците им, като се похвалили, че заради техните общи изпълнения в тоалетните на школото неговият директор бил преквалифицирал няколко чистачи в клозетни пазачи.

Станете почитател на Класа