Дневен хороскоп - 19 януари

ОВЕН 21.03 - 20.04
Дневна фраза: "Поемам инициативата да науча някои от житейските си уроци!" Бъдете по-прецизни в отношенията и не бързайте устремено и на добра воля да споделяте всичко! Много от близките приятели ще ви завидят и е възможно да охладите отношения. Доверието е ценен урок, който трябва да научите днес, прилагайки го удачно и за бъдеще! Предварителните оферти за незабавни срещи и важни уговорки, може да ги отложите, тъй като не са приоритетни! Наслаждавате се на енергичност, но отделете повече време за сън и почивка. Щадете здравето си и се отдайте на красиви моменти, предимно приятна атмосфера и романтика с любим човек - не пестете емоциите си!


ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05
Дневна фраза: "Във всяка ситуация, съобразително избирам да действам с любов!" Някои от вас получават близки сведения, относно извънредно добри алтернативи за финансови постъпления, които ще зарадват и подкрепят намеренията ви! Любовта ви към любимия човек ще е силна и това повишава тонуса ви към цялостната позитивна кондиция. Проявете благоразумие и признайте колко много дължите и на семейството си и превърнете решенията си в апел към настояща и бъдеща ползотворна промяна! Ако е възможно, запазете дневната радост за по-тесен личен кръг и там доверете грижи и обич. Забавленията ви се отразяват добре, но отсявайте приоритетите на момента!


БЛИЗНАЦИ 22. 05 - 21. 06
Дневна фраза: "Вслушвам се в интуицията си, която е водеща помощ!" Днес е актуална максимата - "два пъти мери, един път режи", за да не съжалявате после за изпуснати възможности! Не бързайте да доказвате какво можете и как го предоставяте - има моменти на оправдани смиреност и търпение, а днес това е един от тях. На принципа да сте най-добрите, напълно ще се уверите как без да се усетите първоначално, ще се нагърбите с непосилни ангажименти и така ще осуетите плановете си с близките. Използувайте деликатни похвати за балансиране на дневните ситуации, както и съобразителна толерантност и повече усмивки! Подкрепете имунния статус!


РАК 22.06 - 23.07
Дневна фраза: "Разбирам се, оценявам и уважавам всичко, на което съм способен/а!" За повечето от вас, преумората е актуално доказателство, че сте прекалили с ангажиментите си и дори сте пожертвували доста от личното си време в отговор на безотказния ви алтруизъм! Тишината и спокойствието са вашите най-добри лекари, но колко от вас наистина ще помислят с обич към себе си?! Справяте се все по-добре със задълженията си, а към момента непрекъснато мислите за финансовите си интереси, като упоритостта ви дава резултати и положителна сила, а периода на постепенното издигане продължава. Показателни са сънищата ви! Любовта ви ескалира!


ЛЪВ 23.07 – 23.08
Дневна фраза: "Все повече се убеждавам, че заслужавам съдбовно поощрение!" Всеки от близките ви с учудване ще следи, как успявате да се справите, и то по-добре от преди със задачите?! Настоящите параметри сами подсказват, че отдавна не сте имали подобна мотивация и целеустременост да постигнете на домашно ниво и то за кратко време онова, което по различни причини, преди всичко поради неувереност в себе си отлагахте. Сред околните има такива, нескриващи сарказма си по повод успешните ви деяния! Оставете всички дребни хора зад гърба, вярвайте в силите си, забавлявайте се и гледайте смело напред - устремени сте! Разходете се и си дайте самостоятелно време!


ДЕВА 24.08 – 23.09
Дневна фраза: "Избирам да се контролирам и го правя с акцентна към събитията любов!" Вярвайте на всички добронамерени обещания от страна на любимите ви хора?! Постигането на желаното от вас удовлетворение, зависи от идейните съображения, пред кого може да доминирате властно и да сте разбрани! Определено, това е ден за прекрасни възможности чрез изява на всички фронтове, а вие разкривате много от заложбите си, с които провокирате учудване в компанията. Смелите ви амбиции достигат до решителност и в личния живот, където с леко неудобство ще поставите ултиматум за толерантност и уважителни, труда на всеки отношения! Няма да липсват съвети и изисквания към вас и то от добри приятели!


ВЕЗНИ 24.09 - 23.10
Дневна фраза: "Ще балансирам емоциите си до степен на възприятие, като приемам да постъпя толерантно!" Някои непредвидени интриги могат да развалят настроението ви, но в случая се въздържайте от коментари по отношение на обвиненията - ще отшумят бързо, а вие си пазете репутацията пред близките хора и приятелите! Не се товарете излишно с битови проблеми, тъй като едва ли днес ще ги решите, както ви харесва?! Преумората може да допринесе световъртеж и понижен тонус! Грижете се за себе си и независимо от липсващата подкрепа на околните, дори се поглезете с вкусна храна и добро питие! Любовта ви окриля и създава нежна еманация!


СКОРПИОН 24.10 – 22.11
Дневна фраза: "Оставам с отворени обятия към изобилието на Вселената!" Възможно е да забележите или да ви доверят собствен успех в обществен план, а това ви амбицира към промотиране на уменията и доста идейни изяви! Напълно е допустимо на някои популярността им чувствително да се е повишила, особено при наличието на публичен сектор. Имате съществени мотивации, но помислете и за собственото си удобство и комфорт! Избягвайте предразсъдъците, защото стабилността в живота ви се базира на любов и взаимно споделени мигове, независещи от страничното, непоискано мнение - следвайте се! Релаксирайте със стойностна организация и се забавлявайте!


СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12
Дневна фраза: "Имам достатъчно силна мотивация, за да се насърча към полезни за мен моменти!" Наложително е много да внимавате, за да не попаднете в плен на собствените си емоции а това да ви изнерви допълнително?! Причината за чувственото ви противоречие е вътрешно усещане за самота, липса на всеотдайно любим човек, на закрила и комфорт! Изяснете си притесненията и си поставете цел към вземане на съответните мерки. Ако някой държи да ви развесели, просто това ще ви ангажира с капризите на останалите, а на вас ви е нужен самостоятелен релакс и размисъл! Зачитайте времето си и си починете подобаващо, стига да приемете тази възможност!


КОЗИРОГ 22.12 - 20.01
Дневна фраза: "Разбирам стремежите си, доверявам се на себе си и следвам приоритетите!" Последователните ви решения и действия гарантират стабилност в околните отношения! Опитайте да се освободите от постоянните обещания към настоятелните си приятели и придружаващите задължения, които не ви носят развитие, а имат претенцията да ви доминират: на този етап е натоварващо за вас?! Дошло e време да прочистите списъка си с ненужни или обсебващи ви хора! Задават се нови запознанства, с придружени според интереса ви оферти! Възможно е пътуване и важна среща, откъдето следват скорошни приходи! Само не прибързвайте в делата си, не сега!


ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02
Дневна фраза: "Владея добре настоящите ситуации, обичам и избирам да покровителствам!" Систематизирайте усилията си в домашната атмосфера и където трябва изгладете отношенията, като организирате приятно гостуване или поднесете радостен подарък! Препоръчително е да поглезите околните с кулинарните си умения. Амбициите ви могат да бъдат осъществени с цената на личното свободно време! Като че ли, нещата в този случай ще могат да се подредят според желанията ви и да намерите директни пътища към сърцето на любовта! Подкрепете здравето си, специално с превантивни мери и стабилизирайте имунния статус! Вечерта е позитивна и хармонична!


РИБИ 20.02 - 20.03
Дневна фраза: "Няма точно сега да се променя, за да угодя някому! Аз съм такъв/а, какъвто/а съм!" Колкото и да е противоречиво на навиците ви, днес не толерирайте всичко на околните, а следвайте принципите си! Необходима ви е равносметка и препрограмиране на важните задачи?! Близки хора, с които преди време сте имали известни противоречия и конфликти, пак ще си покажат рогата и ще се опитат да ви предизвикат към ненужно обсъждане на миналото. Не им отвръщайте с "остри" думи, но им покажете, че не всичко им е позволено. При повечето, любим човек ще им помогне с подкрепа и съвет, а вие му върнете жеста с много нежност и любов! Организирайте си и разтоварваща, забавна вечер!

Станете почитател на Класа