Дневен хороскоп - 21 декември

ОВЕН 21. 03 - 20. 04
Дайте ход на отложените си проблеми! Градивни на планове и активни в действията си, изпълнени сте с енергия и затова се заемете с най - важните си задължения на работното си място! Не се захващайте със занимания, които не водят до напредък в професионалното ви развитие. Възможни са разногласия заради грешки, които сте допуснали преди време. Прибързаността при тяхното коригиране би могло да навреди, посъветвайте с експерти в областта! Внимавайте с обещанията в любовта!
ТЕЛЕЦ 21. 04 - 21. 05
Не бързайте да приемате чужди отговорности, дори да сте в прекрасно настроение! Денят ви позволява рискове в преследване на късмета си, а вие успешно проучвате и се занимавате с делата си! Някои ще имат възможност за купуване и продаване на дялове или акции, като напълно добре ще оценят стойността на това, което вече притежават?! На работното място не успявате да се концентрирате в преките си професионални задължения, но нямате избор, не бива да се налага отхвърлянето на важни задачи. Изяснете си битов проблем с близките!
БЛИЗНАЦИ 22. 05 - 21. 06
Решителните ви действия и мотивацията да жънете успехи и признание, са поставени на пиедестал! Стабилизирайте постигнатото и се откажете от спонтанните начинания, за които не сте сигурни?! Проблемите непрекъснато ви преследват и това е повод да поискате приятелски съвети по неотложните дневни задачи. Не се занимавайте с договорни сделки, предимно касаещи жилищни въпроси. Възможните служебните неприятности бързо отминават! Съхранете доброто си настроение и се отдайте на нежен, вечерен релакс!
РАК 22. 06 - 23. 07
Обнадеждени от копнежни емоции, мнозинството от вас осезаемо ще чувствуват липсата на половинката си?! Активността ви в намеренията е впечатляваща! Бликате от енергия и желание да завършите изостанали служебни и лични ангажименти. Финансите все още са недостатъчни и трудно преценявате за какво да харчите и кои разходи да си спестите?! Следобедните часове отдайте на решителни стъпки към любовта, за да не се отдалечите и загубите стабилността й! Уговорете си съвместна дейност с любим човек, откъдето имате взаимна полза в общи градивни дела!
ЛЪВ 23.07 – 23.08
Мотивирайте се с пролетни еманации! На много от вас им липсва стратегия към набелязаните контакти?! Налага се да се справите с начинание, започнато от вашите близки и след това да се отдадете на другите си занимания. Самоуверени сте и успявате, въпреки трудностите, които днес са неизбежни. Служебната ви насоченост и избора на приоритети ще ви помогнат да осъществите плановете си. Ако сте решили да преследвате стари амбиции, то бъдете убедени, че днешната кауза не е във ваш интерес! Създайте топлина в отношенията си!
ДЕВА 24.08 – 23.09
Денят е благодеятелен и позитивно изненадващ мнозинството от вас?! Някои ще научат, че човек с влиятелни позиции в общественото пространство ги е подкрепил, без да им казва. Не бързайте при изпълнението на служебните си задачи, за да не изнервите колегите си. Грешките от някои упорити планове ще навредят на авторитета ви, ако ги допуснете непредпазливо при положение, че вече сте си патили от това?! Опитайте се толерантно да разговаряте с околните и приложете деликатното си обаяние на търпението!
ВЕЗНИ 24.09 - 23.10
Днес сте настроени неизбежно дуалистично към плановете си, изпълнени с вина и съмнения, дори нямате показателната за вас работна кондиция?! Опитвате се да вземете съдбоносно решение, заради подкрепата на влиятелни личности, които ви окуражават да сте активни и да вървите уверено към поредната цел, която сте си поставили. Не се ръководете от странични, непоискани съвети и мнения, а сами вземете крайното решение. Ще откриете псевдоприятели, за които не сте предполагали на какви подмолни действия са способни?! Не губете посоката си, ще се зарадвате на предложение от любим човек!
СКОРПИОН 24.10 – 22.11
Не се изненадвайте, ако се окаже, че напразно сте се подготвили за уговорените важни делови срещи?! Независещи от вас причини ще възпрепятстват осъществяването им и това е доста добре. Възможността за тях предстои, но обновени с повече взаимен интерес! Неприятности могат да последват от близки хора, на които сте гласували отговорност?! Служебните ви задължения, с които ще се заемете още отрано вървят в ескалативна насока. Не се поддавайте на колегиалните увещания за шанс и нов скок към поредния професионален връх, предстоящ в този ден. Следвайте параметрите си и не се съобразявайте с капризи и претенции, дори на лично ниво!
СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12
За повечето, този ден емного странно протичащ?! Това, което толкова сте искали, ще установите как с лекота се случва и това донякъде урежда доста добри финансови постъпления. Умението да печелите околните с чара си ви дава възможност да постигнете целите си. Бъдете коректни към заобикалящото ви естество! Добри новини няма да липсват и от роднинска степен, но там внимавайте с обещанията. Работете с желание и удоволствие към всичко започнато, въпреки че сте натоварени с повече от обичайните си задачи. Не давайте много шансове на флиртовете!
КОЗИРОГ 22.12 -20.01
Голяма част от вас ще бъдат изключително натоварени, поради необходимост да свършат всичко навреме и да снемат обема на напрежението си! Ако не се налага, не приемайте този ден допълнителни ангажименти, които без притеснение е добре да разпределите между околните. Бъдете прецизни, тъй като сте под обект на наблюдение! Резултатите от задачите ще ви зарадват, а постъпленията ще се увеличат. За начинанията си и новите идеи ще намерите подкрепа от по - високо ниво! Любовта ви е разнопосочна и е препоръчително изясняване, с цел на баланс!
ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02
Скоро не сте били толкова дерзаещи и напористи?! Искате да успявате, въпреки дневните условности и трудности! Това ще ви се получи, ако се доверите на интуицията си, която ви предпазва от грешки и ви помага да предвиждате действията на ваши партньори и колеги. Проведете планираните делови разговори и ако се налага прекратете отношенията, които според вас са изживели времето си или вече не отговарят на представите ви за съвместен бизнес?! Направете някому добро, дарете нещо от сърце! Вечерта е много удачна за релакс в избраната от вас подходяща компания!
РИБИ 20. 02 - 20. 03
На хоризонта се задава успешен избор на приоритети и от вас зависи да не отлагате инициативност, заедно с преследването на интересите?! Изпълнете си планираните срещи, на които сте длъжни да отидете, защото ще са във ваша полза. Не спорете с колегите си за рутинни неща, за да не си създадете излишно напрежение или проблеми на работното си място?! Заемете се с партньорските и служебните си задължения и не се съобразявайте с евентуалните претенции и несвойствени капризи. Така ще имате време за себе си и за близките си. Радостно обаждане от скъп човек ще пренасочи близките ви планове!

Станете почитател на Класа