Божие послание за мир: Мистериозни кръстове от светлина летят над военната зона в Украйна

Мистериозни кръстове от светлина предизвикаха буря от спекулации сред любителите на паранормалното, след като са били заснети над зоната на военния конфликт в Украйна. Кадрите на странните форми, които от време на време наподобяват „пулсиращи" разпятия, карат мнозина да вярват, че това е послание за мир от Господ. Мексиканският специализиран телевизионен канал Tercer Milenio твърди, че едно от явленията е било заснето над мястото на катастрофата от миналата година на полет MH17, при който загинаха 298 души. Сред облаците в небето над Крим пък е била забелязана форма, която наподобявала „лицето на Исус".

Скептици смятат, че кадрите не са нищо повече от дигитална измама. В репортаж на канала, качен в сайта за видео споделяне YouTube, водещият представя кадри на първия кръст, като казва, че той е бил заснет близо до Севастопол през юли. „Ясно се вижда кръст, как кръстът върви нагоре и надолу. Невероятно е", казва той. „По думите на очевидци, кръстът изглежда, че е жив. Той пулсира. Било е невероятна гледка, след което кръстът е започнал да се издига и е изчезнал", казва още водещият.

Друга светлина във формата на разпятие е била забелязана през юни над Донецк. „Очевидци първо са си помислили, че това е ракета или метеорит. Но било ли е това поредният знак насред конфликта?", казва водещият. „Това се е случило на мястото, на което се разби полет MH17", добавя той.

Кадри на трето явление са направени в небето над руския град Волгоград. Там очевидци са съзрели над облаците лика на Исус.

Станете почитател на Класа