Гущеров прибра Мария след изневярата

Милионерът Християн Гущеров най-вероятно е мазохист! Няма друго обяснение за поведението му, след като богаташът е простил изневярата на съпругата си Мария и я е приел обратно в дома си, пише в новия си брой в. "ШОУ".Вече няколко седмици най-обсъжданата тема в светските среди е ще има ли развод в семейство Гущерови, което се бракува на пищна сватба на жълтите павета в началото на годината. Според клюката причина за разтрогването на брака са системните изневери на Мария с красив милионер - 47-годишния финансист Веселин Генчев. Мълчанието на Гущерови по темата допълнително затвърди слуховете и мнозина побързаха да се присмеят на певачката, че ще остане на улицата без финансовия гръб на втория си съпруг.

Самата Мария допълнително събуди подозрения, като се вживя в ролята на развеждаща се жена. На няколко участие се появи без брачната си халка. А на грандоманския концерт за рождения ден на „Пайнер" в „Арена Армеец" учудващо не бе придружена от нито един бодигард, за разлика от предната година, когато четирима гавази я следваха по петите зад кулисите на зала 1 на НДК. Липсата на дебеловрат антураж към Отварачката зарадва злобарите, които заключиха с абсолютна категоричност, че певачката вече не обитава имението на Гущеров в „Бояна" и е на косъм от развод.

За тяхно огорчение обаче развод няма да има! Старозагорското миньонче пак краси къщата на съпруга си. Според приближени до двойката, двамата отново делят един покрив и се радват на любовта си. Все пак същите източници на „ШОУ" издават, че през последните месеци Мария и Хриси имали известни семейни проблеми и недоразумения, които обаче бързо изчистили в името на любовта си.

На концерта на пайнерките пък Мария успяла да заблуди папараците, дори и колежките си, че не е придружена от охраната на съпруга си. Напълно умишлено бодигардовете били цивилни и охранявали шефката си незабелязано и отдалеч.

В чалга средите се тиражира и версия, че цялата драма с изневярата на Мария е хитро скалъпен, но евтин пиар, заради наближаващите годишни награди на „Пайнер", на които от години Отварачката не е печелила стойностна награда. Това обаче навярно не е чиста доза истина, тъй като Християн Гущеров едва ли е толкова наивен да се прави на палячо и рогоносец, само и само да уйдиса на жена си. „Явно Мария иска да се поразшуми покрай името й, тъй като точи лиги за престижна статуетка", коментират в чалга средите.

Станете почитател на Класа