Бившият на пиарката Ива Екимова - Петрозар, проговори

"Може отново да се съберем с Ива. В момента сме в много добри отношения и не смятам, че ще се загърбим като личности". Това споделил пред "България Днес" бившият на красивата пиарка Ива Екимова - Петрозар Филипов. 44-годишният хубавец не смятал, че е виновен за тяхната раздяла, а че просто връзката на този етап е изчерпана.

"Не че сме си омръзнали, просто нямаше как само единият от нас постоянно да поддържа "горенето", а другият само да работи", споделя Петрозар, като намеква, че той е поддържащият горенето, а Ива - работохоличката.

Екимова наистина се отдаде на работа в последно време, след като обяви раздялата си с любимия й Петро. Той мълчи за личния си живот, като изтъква единствено, че сегашното състояние на двойката - всеки сам, ги устройвало и двамата, но и винаги можело да се промени, в смисъл двамата да се съберат.

Зли езици обаче твърдят, че Петро не скучае. Той поства непрекъснато снимки от воаяжи в Гърция и Куба, където се появява само в мъжка компания, но в същото време се тагва заедно с девойки по столични ресторанти и събития. Клюкари го свързват с изоставена от футболния ас Вальо Михов дама, която одрусвала яко известния мъж, на години колкото баща й, докато били заедно. А иначе била с твърде семпли образование и кариера.

Всъщност в светските среди са категорични, че честите воаяжи на Петро сигурно ще му изиграят лоша шега в която и да било връзка. Последното пътуване на мачото, който не пропуска да се изфука с мускулесто тяло от различни плажове, е било заедно с икономическия министър Божидар Лукарски. Двамата са били на изложението FIHAV 2015 на "Куба Експо"./БЛИЦ

Станете почитател на Класа