Истината за брака на Катя и Здравко от "Ритон"!

Въпреки че във „ВИП брадър" демонстрира пред цяла България голямата си любов и вярност към Катя, истината за брака на Здравко с надарената певица е доста различна, научи "ШОУ". Лютият брадър бил страшно ревнив и не позволявал на половинката си да си показва "ритонките".Здравко с трепет в гласа разказва как щял да получи инфаркт още първия път, когато били интимни с Катя. „Не мога да забравя невероятните й гърди, които се полюшнаха грациозно, когато си свали сутиена! Това е най-еротичната гледка в живота ми – само за този миг си струва да си живял! Зачервих се, имах чувството, че ще получа инфаркт", смее се вип квартирантът.

Колеги обаче го контрират: „Истината е, че не сексапилът и красотата на Катя са основната причина Здравко да хлътне по нея". В шоуто той с гордост дебело подчерта, че с дуетно-брачната си половинка е навъртял около 40 години на сцената и още толкова – под един покрив.

„Не съм имала връзки с известни мъже, но и да съм имала, не бих ги казала. Здравко ми е най-известният. Много жени повтарят, че размерът на мъжкия атрибут няма значение, но за мен има. При това – не само в леглото!", изповядва се Катя. Ако се вярва на злите езици, на младини двамата си изневерявали неведнъж. Здравко – малко повече, твърдят запознати. Особено след като си пийнел, „ритонът" най-често кръшвал на булката си след участие с някоя балерина от шоуто. В знак на протест Катя се заключвала в стаята и не пускала прегрешилия си съпруг да припари до сутринта. А палавият Здравко обикалял хотела, чукал истерично от врата на врата, докато някой колега се смили и го пусне да пренощува при него. „Още се ревнуваме един друг, но вече не така дивашки. Само когато сме скарани, не правим секс", изповядва гонещата 60-така Катя. И добавя: „Да не сме луди да развалим кариерата си с развод!", признава Катя.

Станете почитател на Класа