Охранителка манипулира скенер, за да може колегата й да опипва красиви пътници

Притеснителни кадри се появиха в мрежата. На тях охранителка от американската Администрация за сигурност на транспорта манипулира скенер за тяло на летище, за да може неин колега мъж да опипва гениталиите на красиви мъже.
22-годишната Ясмин Шафи получавала сигнал от своя колега 27-годишният Ти Спича всеки път, когато той си харесвал някой красив пътник на пункт за проверка в летището на Денвър в щата Колорадо. Тогава Шафи задавала на скенера, че ще бъде сканирана жена, а не мъж, което карало машината да отчете аномалия в зоната на гениталиите на пътника. Това и налагало Спича да опипа мъжа.

Новите кадри, заснети от камери за наблюдение, с които по-рано тази седмица партньорът на CBS в Денвър KCNC се сдоби, показват как Спича се приближава до мъж, който погрешно е идентифициран като жена. Облечен в официалната си униформа той опипва чатала и дупето на пътника.

От АСТ отбелязват, че подобно поведение е в остър разрез с кода за поведение на служителите.

Междувременно Шафи седи до скенера и гледа обарването.

Шафи и Спича вече са уволнени от Администрацията. За пъкленият им план е разкрил техен колега. Двамата обаче няма да бъдат съдени, защото нито една от жертвите не е подала оплакване.

Станете почитател на Класа