Разбойник се опита да ограби жена, но не случи на жертва

Циврещ крадец молеше за помощ и своя „тате", след като се опита да ограби жена без да знае, че тя е шампион по бойни изкуства. Уесли Соуза де Араужу сам се молеше полицията по-бързо да дойде, след като Моник Бастос го е повалила с хватка от джу джицу.
Тя заклещила главата му между бедрата си, прилагайки му хватката „убиеца на лъвове", докато не пристигнали стражите на реда. Случката се е развила в Акайландия в Западна Бразилия.

Бастос, която има вече шест професионални ММА боя зад гърба си, преби нападателя, след като той пресякъл с мотор пътя й и на нейната приятелка и поискал телефоните им.

Бастос е разказала, че след като повалила Араужу тя му приложила още две хватки – „почти голо душене"и „триъгълно душене" – в течение на 20 минути. „Единият от тях ми сграбчи телефона. Видях, че не са въоръжени, затова им гътнах мотора. Не ме беше страх. Знаех как да ги обезвредя. Единият успя да избяга, затова хванах другия с хватката „убиецът на лъвове" и го държах 20 минути между краката си", разказа тя пред сайта iG.

Станете почитател на Класа