Фолкпевици обявиха българските мъже за страхливци, писнало им от сексуални намеци (18+)

Никол, Ивайла и Карина са единственото родно фолк трио "Карамел". Момите са толкова наперени,че още в първия си клип се снимаха голи. Същите тези сирени обаче казват,че им е писнало от толкова сексуални задявки около тях. Те са сложили кариерата си на първо място. Мадамите са разочаровани, че българските мъже са най-красивите в света, но са ужасни страхливци.
Все чакат жената да направи първата крачка при една среща.

Момичетата не крият, че ако мъжко списание им предложи оферта да заснемат фотосесия без дрехи ,ще се съгласят. "Ние сме тренирани в събличането и вече не се притесняваме от това. Даже когато ходихме на море, си бяхме забравили банските за радост на мъжете, които не спират да ни гледат и да ни се радват", казва една от певиците- Никол, в интервю за"България днес".

Колежката и Карина допълва, че трите в момента са в мокрите сънища на всички родни мачовци. Фейсукът на триото е задръстен от предложения да срещи.
Никол признава, че мечтае да стане журналистка- "аз съм контактна, приказлива и обичам да общувам с хората", казва за себе си мацката.

Ако и дадат собствено шоу и първи гост е Бойко Борисов, мацката ще го попита колко лентички е срязал през живота си. /БЛИЦ

Станете почитател на Класа