Болногледачка в дом се снимала как тормози сексуално пациенти на по 100 години

Болногледачка, която се снимала как се гаври сексуално с пациенти, някои на възраст от 101 години, и пращала записите на своя приятел, е осъдена на лишаване от свобода. 25-годишната Кристина Сети е тормозила най-малко трима уязвими пациенти, докато е работила нощна смяна в дом за възрастни в Девон, Великобритания. В съда бе чуто как тя е изпращала извратените видеа, едно от които било с дължина от цели седем минути и половина, на приятеля си със знанието, че той ще ги намери за „сексуално удовлетворяващи".

Сред жертвите и има две жени, едната от които е болна от деменция, и един мъж, „който тя специално взела под прицел, защото той не можел да си спомня за атаките".

Сети, описана от полицията като „извратена и манипулативна", сега ще лежи за престъпленията си 10 години в затвора, селд като си призна за секс насилието. Известно е, че гаврите са се случвали между януари 2014 и май 2015 година.

В съда също бе чуто как Сети е била наета за болногледачка за нощни смени между 22:00 и 06:30 часа. Тя е трябвало да се грижи за пациентите и да ги проверява през нощта, за да се увери,че всичко е наред в стаите им. Вместо това тя се е изгаврила с три от тях.

За секс насилието станало ясно, едва когато мъж намерил порнографските материали в компютър втора ръка, който купил наскоро.

„Тя е знаела много добре от какво са били болни жертвите", кои са били най-уязвимите в дома, каза прокурор Кели Шривънър. Прокурорът разказа още, че една от жертвите е била изпратена в дома, за да дочака смъртта си. Именно с нея Сети се изгаврила цели три пъти само за нощ.

Жертвата не е могла да се оплаче, но, според полицията, тя е знаела, „че нещо нередно се случва с нея".

Втората жертва на Сети пък била на 101 години, болна от деменция. След гаврата извратената болногледачка си пъхнала пръстите в устата й и я попитала: „Как се чувстваше?".

Станете почитател на Класа