Баща разбира, че 13-годишната му дъщеря е превърната в проститутка

Съкрушен родител разказа подробно момента, в който е разбрал, че 13-годишната му дъщеря е била склонена да проституира от мафиоти. Бащата, който е наричан от местите медии Гонг и живее в град Шензен в югоизточната част на Китай, направил шокиращото разкритие, след като прегледал съобщенията на дъщеря си в приложението WeChat в телефона й.
Гонг останал с разбито сърце, когато видял съобщенията между детето си и шефката й Джин Йуен. В тях били подробно описани тарифите, които клиентите трябвало да плащат за младата й плът, съобщава Shanghaiist.

През сълзи бащата разказва на репортери, че е заподозрял нещо нередно, когато забелязал промяна в поведението й през април. „Тя много лесно се изнервяше, бягаше от училище и крадеше пари. В последно време отказваше да се прибира у дома, дори когато я повиквахме", каза той.

След като Ксяокин не се прибрала у дома няколко нощи подред и започнала да използва големи количества козметика, Гонг се решил да прегледа телефона й. „Той знае, че си взела 200 юана, за да спиш с шефа му. Затова аз мисля, че няма да може да му искаш 3000 юана. Колко трябва да му взема тогава? Вземи му 2000 за нощ", гласял един от разговорите в телефона.

За да може полицията да залови сводниците, Гонг си уредил среща с Джин и шефа й в хотел, където им била направена засада. Благодарение на усилията на Гонг станало ясно, че още между 4 и 10 момичета от училището на дъщеря му са били склонени да проституират.

Ксяокин е казала пред репортери, че печелела най-малко 200 юана на нощ плюс бакшишите. При това нито един от клиентите й не я попитал на колко години е.

Станете почитател на Класа