Дневен хороскоп - 4 август

 

ОВЕН 21.03 - 20.04

Днес се погрижете да реализирате инициатива, която може да ви осигури стабилност на работното място. Вслушвайте се в интуицията си, така ще успеете да предвидите, възникване на проблем в деловата област. Внесете повече разнообразие в заниманията, на които се отдавате в малкото свободно време, с което разполагате. Потърсете удачен начин да се справите с някои трудности, съществуващи при общуването ви с интимната половинка.

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Днес се предпазвайте  от прекалено натоварване и опитайте да контролирате емоциите си. Част от вас ще станат свидетели на спорни моменти в работата, ала не се препоръчва да давате мнения. Стремете се с добре подбрани ходове да постигнете максимално добър резултат. Проявете целенасоченост и неотстъпчивост. Ако нещата не се развият според очакванията ви, не се разочаровайте ,а пробвайте отново.

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Днес организирайте работата си съобразно сроковете и спешността за изпълнение. Време е да престанете да изпълнявате инициатива, която до момента не ви е донесла каквито и да било позитиви. Доверявайте се на интуицията си при общуването с хората в прякото си обкръжение. Пазете се да не проявявате прибързаност в действията си на работното място. Постарайте се да придвижите задълженията си, за да ви остане вечерта за предпочитани удоволствия.

РАК 22.06 - 23.07

Днес ще успеете да създадете плодотворни връзки и контакти, които ще окажат позитивен ефект върху бъдещото ви кариерно развитиВ работата акцентирайте на последователността. Може да се появят някои напрегнати ситуации, които да осуетят плановете, но ги приемете като предизвикателство или значим урок, като сценарий за който знаете как да действате. Стремете се да не поемате ангажименти, за които не сте сигурни, че ще успеете да изпълните. 

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Днес поетапно разрешавайте текущите си въпроси от делови и от личен характер. Съсредоточете се върху изграждане на атмосфера на взаимно доверие с партньора си. Не очаквайте само другата страна да прави компромиси, бъдете и вие готови на отстъпки. Систематизирайте целите си според тяхната важност, като не допускайте дори и най-малката вероятност да пропуснете дребни детайли в хода на реализацията им.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Днес много от вас силно ще се влияят от емоциите на околните и това ги поставя в зависимост, която сериозно да попречи на преките им задължения. Опитайте да се усамотите и да не се превръщате в прекалени анализатори на случващото се, защото това наистина би ви натоварило повече. Каквато и равносметка да си правите, нека тя да е с размисъла докъде бихте искали да стигнете. Има ситуации, които изискват значителна съсредоточеност, не ги подминавайте.

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Поставете под пълен контрол мислите и действията си, защото така ще бъде много по-лесно да се справите с изпълнението на текущите си отговорности. Моментът е благоприятен за подобряване на близостта ви с хора, с които нищо конкретно не ви свързва в професионално отношение. Погрижете се личните ви инициативи да се случват както сте ги планирали. Внимателно предприемайте каквито и да било нови крачки в житейски план. Отделете време за партньора в любовта.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Днес се постарайте да разпределите по правилен начин изпълнението на деловите си ангажименти, за да успеете да се справите и с отговорностите от лично естество. Погрижете се  да осъществявате текущите си инициативи според предварителните си планове, като избягвайте всякакви крайностДобре е да направите цялостна преоценка на събития, да преосмислите приятелствата си с хора, с които сте имали контакт в последно време. Мислете в перспектива за стъпките, които предприемате.

СТРЕЛЕЦ  23.11 – 21.12

Днес ще  имате възможност да отстоите намеренията си в работата. Бъдете повече загрижени с преките си задължения, отделете им време и вложете старание. Помислете какво можете да промените в работния процес, като се опитате да приложите и част от идеите си. Ще се отвори възможност да се заемете с преразглеждане на инициативите си и да се освободите от тези, които ви натоварват, без да ви носят необходимите ползи.

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Днес се пазете от разочарования, които може да ви спрат по поетата от вас вече посока на развитие в професионалната сфера. Демонстрирайте готовност да се справите с текущите си отговорности, като се опитайте да не поемате допълнителни задачи. Денят ще е успешен както на работното място,така и в личен план. Планирайте, организирайте и изпълнявайте внимателно личните си задължения.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Днес организирайте работата си и осъществявате намеренията си, като останете верни на принципите си, но заедно с това бъдете достатъчно гъвкави и съобразителни, за да се възползвате от дадените ви от съдбата шансове. Влагайте максимума от себе си при изпълнение дори на рутинните си ангажименти. Много от вас ще научат добри новини, благодарение на които ще успеете да вземете важно решение, отнасящо се до работните ви ангажименти както на този етап, така и в бъдеще

РИБИ 20.02 - 20.03

Днес ще подлагате всичко на съмнения и повечето от вас дори са склонни да се откажат от идеите и плановете си. Бъдете по-уверени в себе си и възможностите си. За вас е най-важно да владеете импулсивноста си и да се пазите от конфликти както на работното място,така и в личен план. Налага да обмислите делата и задачите си, за да изберете най-подходящия вариант за изпълнението им. Упоритостта и силната воля ще са сред силните ви качества.

Станете почитател на Класа