Дневен хороскоп - 14 юли

ОВЕН 21.03 - 20.04

През днешния ден ще  реализирате много от личните си дела. Способностите ви са умения с доминираща сила над околните и почти се превръщате в лидери, с правилни съвети и решения. Днес ще се стремите да надскочите собствените си възможности и определено ще с късмет за да ги постигнете.

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Днес отговорете честно пред себе си  какво не ви достига, за да бъдете щастливи. Няма смисъл да импровизирате благоразположение пред останалите, тъй като проличават емоции ви ще бъдат достатъчно показателни. Обърнете внимание и на роднините, като им засвидетелствате обичта си. Вечерта отделете време за себе си и се отдайте на релакс.

БЛИЗНАЦИ 22 05 - 21.06

През днешния ден се опитайте да бъдете последователни в действията си. Съдбата ще ви поднесе благоприятни възможности, които не трябва да пропускате. Не бъдете мнителни към човек от обкръжението ви и не се тормозете, ако не се следват препоръките ви. Разберете го, дайте му шанс за корекция. На някои от вас им предстои важно събитие.

РАК 22.06 - 23.07

Работата ви върви леко и намирате време за размисли по актуални проблеми. С търпение и постоянство ще постигнете желанията си. Отнесете се отговорно към задачите, възложени ви от клиент, началник или делови партньор.Вечерта се освободете  от напрежението на работния ден като се отдадете на заслужен отдих или  вечеря в приятна компания.

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Работата ви е успешна и не търпи копромисни постъпки - не бива да отлагате действията си?! Домашните въпроси обсъждайте и решавайте и останалите членове на семейството си. Не бъдете самоинициативни или пък своенравни, а се съобразете с хората около вас. Нервността е излишна: по-скоро опитайте с толерантност и спойствие да разрешите проблемите. Изграденият авторитет и доверие, днес ще ви помогнат с прекрасна опция за вечерен релакс.

ДЕВА 24.08 – 23.09

В работата, ще ви заинтригува нова и нетипична за вас сфера. Съобразете се с риска, на който може да ви подложи и внимавайте със страничната комуникация, особено при малко познати хора. Следвайте интуицията си. Очаква ви романтичната вечер. Помислете към какво се стремите и как да го получите!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Организирайте изпълнението на работните си ангажименти ,така  че да не се лишите от възможността да си осигурите достатъчно свободно време за пълноценен отдих. Не бъдете мнителни и ревниви към половинката си. Не бива и да се отдавате на стари емоции в любовен план, тъй като те ви връщат назад в развитието. Контактите ви с близки приятели ще ви носят удовлетворение и усещането, че дори и да изпаднете в проблемна ситуация, ще се справите успешно.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Денят е доста емоционален. Част от вас ще се заловят с реализацията на идея, която може да ви донесе отлични резултати, добра позиция в делово отношение ,както и добри приходи. В работа не спорете в ваши колеги. Възможни са незначителни спорове. Ако ви измъчват несподелени чувства, намерете начин да ги изразите, за да облекчите напрежението от съмнения.

СТРЕЛЕЦ  23.11 – 21.12

Възможно е да получите интересно предложение за постепенно подобряване на финансовото състояние. В работа усилията ви и постигнатите от вас резултати ще бъдат високо оценени, което и ще ви осигури доверието на огромен кръг хора и ще е предпоставка за повишението ви. Помислете за добронамерени изяви, разходки и разтоварваща компания. Бъдете по-внимателен с близките и любимите си. Организирайте си уютна и топла вечер с любим човек.

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Опитайте се да съчетаете служебните задължения с личните си задачи, без да нарушавате обичайното си темпо на работа. Поощрявайте подчинени, колеги и делови партньори. Добре е да осъществявате намеренията си така, че да си гарантирате спокойствие в професионално и във финансово отношение. Насочете усилията си за реализация на дела, от които очаквате по-скорошни резултати. На работното място следвайте предварителните си планове

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Днес организирайте работата си правилно и ще имате възможност да се придвижите напред, а после и да се посветите на свободното си време. Нещата се развиват във  ваш интерес, но избягвайте конфронтация на работното място. Вслушайте се в съветите, дадени ви от ваш близък или приятел. Очаква ви една вълнуваща любовна вечер с половинката .

РИБИ 20.02 - 20.03

Дневните работни  препятствия, са преодолими благодарение на собствената ви енергия, правилен подход и толеранс. Може да получите изненадващи приятни новини за някакъв вид финансова или материална облага. Стремете се да си осигурите подходящата работна среда. Не се опитвайте точно в този период да се впускате в начинания и области, които са ви чужди и нямате достатъчно опит в тях.

 

http://blife.bg/

Станете почитател на Класа