Сестрата на Парис Хилтън и наследник на Ротшилд минават под венчилото в двореца на Даяна

Днес в изящните околностите на Кнсингтънския дворец известни и неизвестни гости ще се съберат, за да отпразнуват брака между блондинката от хайлайфа Ники Хилтън, най-младата наследница на хотелиерската рода, и Джеймс Ротшилд, потомък на най-голямата банкова фамилия в Европа. Това е своеобразно неестествен алианс между династиите – сблъсък между две пропити със скандали семейства, които до сега нямаха почти нищо общо освен несметните си богатства. А те наброяват около 18 милиарда долара.

Булката е на 31 години и ще бъде облечена в рокля на Валентино, която ще струва най-малко 50 000 британски лири, и усмивка, която показва, че поне един път тя е успяла да засенчи своята сестра Парис. Ники ще носи и годежен пръстен с огромен осемкаратов диамант. Бижуто се оценява на около 1 милион британски лири.

Празненството ще е с дрескод в американски стил – черна вратовръзка, а не спорни костюми. Той е наложен от майката на Ники, Кати, която се смята за по-нахалния матриарх. Ако може да се съди по годежа, който тя организира, на който присъства принцесата на Кувейт Ага Хан, сватбената церемония ще бъде всичко друго, но не и скромна.

Ники се запозна с Джеймс в Рим през 2011 година на сватбата на Петра Екълстоун и Джеймс Стънт. Ники казва, че е било любов от пръв поглед, а мястото – замък до езеро от 15-ти век, не е могло да бъде по-романтично.

В началото връзката им бе доста сложна. Ники живееше в Лос Анджелис, а Джеймс в Лондон. Първоначално двойката бе решила да се събере в Лондон, но впоследствие за свиването на семейно гнездо бе избран Ню Йорк. Там те имат апартамент в Манхатън и прекарват уикендите в имението на Хилтън в Хамтънс.

Станете почитател на Класа