Дневен хороскоп - 9 юли

ОВЕН 21.03 - 20.04

Опитайте се да контролирате актуалните задачи, поне зависимите от вас решения! Овладейте посоката на мислите си, тъй като е възможно да сте запланували едно, а да свършите съвсем друго?! Днес ще ви водят вторични задачи, които произтичат от доминиращото влияние на близки и приятели! За много от вас, посещението при роднини ще е вътрешно противоречие с удобството ви, но пък ще имате свобода през уикенда.

TЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Възможно е да се появят автентични проблеми, които доскоро сте считали за отшумяли. Няма да сгрешите, ако действате акцентно в ситуации, изискващи гъвкавост и маневреност в защита на собствените си принципи! Съобразявайте се с фактите и помислете дали е нужен компромис към взаимоотношенията! Контролирайте и посоката в любовта - задават се преодолими спорове, с помирителен характер.

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Не бъдете много взискателни в работата си, а по – скоро изслушайте страничните мнения и сами решете дали е нужно да се доказвате! Преобладаващата част от вас са изправени пред избор , относно домашните ви задължения! Приоритетните от належащите задачи са свързани с близки грижи и показателна всеотдайна солидарност. Не се бавете и с отговора, който ще изискват от вас по посока бъдещи ангажименти - бъдете себе си.

РАК 22.06 - 23.07

Каквото и да сте намислили, днес ще го изпълните с много стилен подход от позицията на знанията и способностите си! Вътрешно сте напрегнати и трудно съчетавате разума с хармоничния баланс, ала това е временно. Не е препоръчително да се конфронтирате със заобикалящите ви хора, на които дължите уважение и знаете тяхната позиция към вас. Необходимо е да действате с любов, в доказателство на чувствата ви към любимия човек.

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Въпреки почивния ден ще сте по- натоварени и за повечето деня ще започне с известни съмнения. Успокойте се, защото всичко минава бързо и е наред. Възможни са хубави новини отдалече или най - неочаквани лични реформи на разсъждения. Макар и доста печеливши на позитивни емоции, все пак се съобразете с личната си настройка по отдавна спорни ситуации.Посъветвайте се с верни хора и изберете чувствен релакс за координация на мисловния процес.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Каквото и да чуете днес, просто не го допускайте да доминира в съзнанието ви – проверявайте източника. Непредвидени посоки в личния живот ще ви подсетят да приемете алтернатива в любовта. Може би съзирате отдавна търсен човек и сега от вас зависи да му дадете шанс, с повече комуникация, опознаване и внимание. Послушайте интуицията си. Другата част от вас ще искат да угодят на близките си, споделяйки техните предложения и изисквания?!

ВЕЗНИ-24.09-23.10

Настроението е свежо и чувствено, изпълнено с чувствени планове. На лично ниво не пренебрегвайте удобните съвети. Интересен ден, с изобилстваща нужда от промяна на тривиалните възгледи. Решени сте да загърбите настоятелните покани за развлечения и да се съсредоточите към духовни възприятия. Редом с това и да осмислите настоящето си положение. Направете го, заради конспектирането на плановете си!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Не можете да се оплачете от действени, градивни планове, които ви насочват към финансова стабилност. Много от вас действат против собствените си интереси или пък очакват доказателства за правотата си. Така ще имате повод за пореден път да се уверите, че веднъж отстъпили на жизнените си убеждения - ще се доведете до неудобство и лоши мисли. Овладейте емоционалната си отдаденост, като проявите собствен стил и характер.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Днешния почивен ден ще започне с приштна новина за вас. Мнозина от вас са зависими от обстоятелствата и това е водещо, но за вас е и доста удобно. На хоризонта е материална стабилност. Съхранете нервната система . Някои от околните нелоялно и тайно ще се опитат да повлияят над авторитета ви, а това е урок за вас , на кого какво да доверявате. Отделете повече време за близките си.

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Днес сте се насочили към реализиране на амбиции си и се чувствувате победители. Изпълненият с романтика ден и много слънце в душата ви, е показателен фактор, че сте пораснали духовно. Някои доскорошни пропуски, сега ще ви изглеждат преодолими и дори с нова светлина ще ги трансформирате в нови градивни идеи, с определен интерес. Пазете се от интриги и лицемерие. Не прекалявайте с ревността към любимия човек.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Днес ще докажете истински стремежи и едва ли да се интерисувате на кого му харесва приложения от вас подход. Повечето от зодията са склонни да отложат вземането на важно решение, вероятно от лично естество. Концентрирайте се към актуалните проблеми и с цялата си енергия променете посоката на некоректната страна. Премахнете напрежението с любимо развлечение!

РИБИ 20. 02 - 20. 03

Днес е много странно как ще изпаднете в откровения, които при други обстоятелства не бихте направили, а в настоящем дори ще се стреснете от личната си дързост - преценете степента на близката комуникация. Препоръчително е да преосмислите личните си неща, но правилните решения зависятсамо от вас. Денят е подходящ за сериозна преценка по отношение на ваша прибързана неотдавна реакция към любовната насока.

Станете почитател на Класа