Нидал Алгафари изрева към "фенка": Ще си спестя храчката, която грозната ти душа заслужава!

Емоционален и нетипично агресивен. Такъв видяха Нидал Алгафари приятелите му във Фейсбук, когато тази сутрин прочетоха поредния пост. Този път не за политика, а за нещо твърде лично.
Ето какво сподели Нидал Алгафари:

В събота, някакво човешко недоразумение е написало на Меди следния текст:

- Любимият ти мъж е жестоко влюбен в мен.Постоянно ми пише,сигурно по 5 пъти на час може и повече да е.От сутрин до вечер,мисля да ти го отнема.По млада и хубава съм.Олеле даже и сега ми пише,постоянно разбираш ли това е голяма любов!!!!!!!!!!
Подписана е от Титиряна Титиряна.

И по този повод му отговарям на това, мъжко, женско или с неуточнен пол същество, защото е анонимно

Може и да си по младо от Меди, но душата ти е сбръчкана, не от старост, а от прокажени язви.

Да си по хубава, е малко възможно, защото Меди освен природната си красота, носи в себе си и Божествената, за разлика от сатанинската ти анонимна същност. Ако си така хубава покажи се да те оценим всички.

Да ме отнемеш от нея не можеш, колкото и да го искаш! Не ти, а всичките човекоподобия на теб не биха могли! И да ти напиша и защо не могат! Защото Меди е константа и основен репер в живота ми. Защото Меди е била с мен в добро и в лошо, в красивото и грозното, в слава и падение и никога не е пускала ръката ми. Защото Меди е Жената, Човека, Добротата и всичко това което на теб не ти приляга и ти липсва!

Голямата любов, Нещастие/така те наричам, анонимнико/, е Меди и е доказана от десетилетия! От както познавам Меди, тя обедини думите Щастие, Любов, Обич, Красота, Нежност, Жена в една и тя е Меди! Тя е моята сродена душа и винаги ще е! А ти, Нещастие, максимума който можеш да постигнеш от мъж, ако си жена, е да се олаби по теб, да си избърше семето с гузната ти съвест и презрително да те подмине! Ще си спестя храчката, която грозната ти душа заслужава!

Станете почитател на Класа