Пияна спря полет на "Аерофлот" с викове: ”Путин ще ви убие!”

Пътниците от полет на „Аерофлот" 2453, който трябваше да излети на 19 юни вечерта от Париж към Москва, станаха свидетели на скандал, който пияна пътничка устрои в бизнес класата на борда на самолета. „Путин ще ви убие!", крещяла дамата на полицаите, извикани на борда. Жената била свалена от самолета, а полетът закъснял с един час, пише „Московский комсомолец".
Пътниците разказват за изданието, че още в залата на бизнес класата дамата пила водка от водни чаши и в разговорите си споменала връзката си с Либералдемократичната партия на Русия. В салона жената седнала на мястото си на втори ред и започнала да се държи грубо и предизвикателно към стюардите на „Аерофлот".

Екипажът бил принуден да извика полиция и да отложи полета. Когато в самолета влезли френските сътрудници на реда, започнал истински цирк. Жената започнала да им крещи на недобър английски „Путин ще ви убие". Шокираните пътници записали свадата на видео. От „Аерофлот" не коментираха ситуацията, а самоличността на буйстващата пияна жена не се споменава.

Станете почитател на Класа