Валерия Лукянова: Не ме наричайте "кукла Барби", защото е обидно

Тя стана световно известна със сюрреалистичната си визия, въпреки това украинката Валерия Лукянова казва, че направо не издържа, когато я наричат „човешката кукла Барби". В скорошно интервю Валерия разкри, че сравнението, според нея, е „унизително и обидно".
29-годишната Валерия обясни, че за нея това е изключително обидно, защото това навежда на мисълта, че тя умишлено се опитва да наподобява някой друг. Говорейки пред „Космополитън", Валерия поясни дискомфрота, който й причинява нейният прякор. „Мисля, че той дори е малко унизителен и обиден, но аз вече съм свикнала, защото това го изисква моята работа и това е визията, която повечето фенове искат", казва тя.

Валерия, която твърди, че визията й е изцяло натурална, с изключение на гърдите, каза още, че причината тя да се примирява със своя прякор е, защото той е станал част от нейната идентичност. „Търпя го, защото е станал част от естетичния ми вид, но не го харесвам. Не искам хората да се опитват да копират някого и именно затова не харесвам хората, които си мислят, че имитирам кукла. Унизително е. Смятам, че всеки трябва да бъде себе си. Може да бъде вдъхновен от някого, но не и да копира друг човек", пояснява тя.

За последно украинската се появи пред очите на обществото през май. Лукянова избягва да се появява пред медиите след инцидент от ноември миналата година. Валерия твърди, че е станала жертва на атака близо до дома й, по време на която тя е била „удряна и душена" от двама мъже в нощта на Вси Светии. След нападението се наложи барито да влезе в болница заради рани по лицето.

Злите езици обвиниха моделката, че историята за нападението е просто прикритие на намесите на пластичен хирург.

Станете почитател на Класа