Жена отказа мъжете заради убиец, живял с труп на жертва

Продавачка не е имала връзка с мъж пет години, след като е излязла на среща с убиец, който държал разлагащ се труп на своя жертва в куфар, само на метри от леглото им. Франсина Нкобе си мислила, че ударила джакпота и ще се радва на луксозен живот, когато се запознала с Клинтън Бейли, който твърдял, че е високопоставен изпълнителен директор в Би Би Си и горд собственик на флотилия от беемвета.
Само седмица след тяхното запознанство обаче, Бейли убил социална работничка, с която също се запознал с интернет, след което складирал голото й тяло в гаража си Люишам, Южен Лондон.

Без Нкобе да знае, Бейли, който е ИТ техник, я черпил със шампанско, което плащал с парите на жертвата си, продължавайки да рови из мрежата за нови уязвими жени.

Говорейки за кошмара си за първи път, 30-годишната жена каза в съда: „Не мога да се доверя на никого. Не и след това, което се случи последния път. Пиели сме шампанско до разлагащият й се труп".

36-годишният Бейли, представяйки се за Джейсън Гуд, убил Лиа Куестин през август 2009 година. През изминалите дни в съда стана ясно, че първоначално той е държал куфара с тялото й у дома си и е използвал нейните спестявания, за да купува шампанско за Нкобе. След това той е изхвърлил куфара в езеро, където той бил намерен седмици по-късно.

Сега, пет години по-късно, Нкобе казва, че тя все още не се е решила да има връзка с друг мъж, защото е изплашена до края на живота си от преживяното. „След като разбрах, че той е убиец, знаех, че никога повече няма да се доверя на мъж. Спях в дома му. Той можеше да убие и мен. Не знаех, че има разлагащ се труп само на метри от нас", казва тя.

Продавач-консултантката е родом от Претория, но се мести да живее на Острова през 2002 година. Тя харесала първоначално Бейли, защото той написал, че също е родом от ЮАР.

Станете почитател на Класа