Дневен хороскоп - 9 юни

 

ОВЕН 21.03 - 20.04

Афирмация: "Решавам се на лична равносметка!" Денят ще започне изненадващо и на доста от вас ще им се струва, че освен бързи и комуникативни, ще трябва да покажете смелост и адаптивна дързост?! Съдбовните знаци идват да докажат, че е крайно време за промяна на мисловната нагласа и част от поведението! Дневните проблеми са преодолими, ако не се притесните да поискате приятелска подкрепа или съвет с експерт в областта. Каквито и обаждания да имате, обърнете внимание на поучителната им степен - интуицията ви ще подскаже "урока". Вечерта е обещаваща и леко загадъчна?! Съвет: Докажете на себе си "какво" сте способни, ще ви забележат и останалите!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Афирмация: "Вярвам в собствената си посока!" Този ден ще ви предложи позитивни емоции и напредък в деловите вариации, но докажете праволинейното си мислене?! Неусетно ще се справите с много от заплануваните задачи и дори ще прибързате да се нагърбите с чужди ангажименти - прекрасни сте! Но, на мнозинството от вас, доброто днес се е превърнало в наивност. Ценете си времето и не го пилейте за непоискана помощ, за да не бъдете упрекнати от околните или директно да ви стоварят вина. Важна среща ще ви поднесе финансова, по-стабилна аналогия за успех: следвайте плановете си! Съвет: Има неща, които ще определите за значими и незабравими!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Афирмация: "Действам с позитивен размах!" Някои от вас ще са подвластни на спорове в служебен аспект, като е възможно да се изнервят от дочута, но реално непотвърдена информация?! Не бързайте да се "връзвате" към солидни обещания: проверете нещата?! Близките ще ви упрекнат за неспазени задължения и в липса на активност в битовите проблеми. Запазете досегашната си стратегия, защото деня изпитва смелостта и принципността на характера ви! Съвет: Не се нервирайте, дарете нещо някому и се усмихнете - добрината е водеща, а и не търсете бърз реванш от сторените дела!

РАК 22.06 - 23.07

Афирмация: "Обичам да проявявам себе си във всички направления!" Мъдростта ви е пример за подражание, дори е за завиждане?! Много от вас са се включили в защита на борбени позиции, които от своя страна са неприемливи за обемна част от обществото! Внимавайте да не присъедините името си в нежелана посока! Въпреки всичко, този ден управлява стремежите ви и предоставя алтернативи за важни комуникации, преследване на целите и разрешаване на някои от финансовите проблеми. Бъдете благодарни, обичливи и отзивчиви към любимия си човек! Повечето се радват на признание! Топло и уютно е на душата ви! Съвет: Денят е на реванш - каквото дарявате, това и получавате!


ЛЪВ 23.07 – 23.08

Афирмация: "Следвам убедителната си настройка към ситуациите!" Овладейте се! Настроени сте романтично, свежо и стремително напред! Склонни да загърбите всички съмнения и прокрадващи се негативни чувства, вие усещате едно истинско преоткриване на себе си, като емоционално прераждане. Изпитвате желание да вършите добро, да прощавате и разбирате хората, дори онези -  встрани от очакванията ви! Макар да се изненадате от служебни проблеми, този път ще се мотивирате към справедливото им изясняване?! Ще ви поглезят роднини с добра за вас информация! Съвет: Систематизирайте всички направления на стремежите си!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Афирмация: "Избирам доминиращото присъствие на позитивната ми нагласа!" Контролирайте степента на очакваните емоции и то старателно! Днес се налага да изясните някои ситуации в деловите си взаимоотношения, а за някои това важи директно към домашните задължения! Определени от вас ще имат доста дневни перипетии, които ще балансират с компромисен консенсус само, ако запазят деликатно поведение и уравновесена кондиция! Важното е, че имате достатъчно защитна енергия за преодоляване на всяко недоразумение! Днес властват умерени и балансирани чувства в любовта, затова инициациите за развлечения са добре обмислени и стойностни! Съвет: Не бързайте с генерални решения?!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Афирмация: "Аз съм това, което искам да бъда!" Може да учудите мнозина?! Търпеливи, кротки и насочено упорити ще сте в делата си! Толкова стилно озарявате намеренията си, че дори подбуждате завист и учудване сред околните! Днес, мекия ви нрав привлича много приятели, част от които в един или друг аспект дават подходящи съвети и предлагат помощ. Предпазвайте се от подписване на документи, особено без щателна предварителна проверка! В любовта сте заобиколени от спокойствие и равновесие, а това е повод да постигнете съгласие и на други теми, касаещи стремежите ви?! Съвет: Самоконтролът е важна степен към успеха!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Афирмация: "Справям се целенасочено с предизвикателствата!" Доверете се на интуицията и особено на знаците от обстоятелствата! Днес ще е трудно да се преборите с вътрешните си противоречия и те предимно ще са резултат от поведението на ваши близки и приятели?! Възможно е от вас да поискат услуги, които да ви озадачат с претенциите си и склонността към критика: едва ли ще го позволите! Пазете се от излишните, уморителни контакти и ако трябва си наложете усамотение, помислете за повече релакс и сън. Съвет: Коригирайте някои от ангажиментите си с партньора и се изяснете, ако е възможно детайлно - без да прекалявате със странични  инициации!

СТРЕЛЕЦ  23.11 – 21.12

Афирмация: "Доверявам се на значимите си намерения!" Посетете финансови институции, които за много са актуален начин на справяне с реалността! Денят е с градивна насоченост на база значими срещи и комуникация с важна за делата ви персона! Ще имате шанс да придвижите доста напред започнатите задачи, като в този аспект се очертават финансови преговори и успешни споразумения. Работата е много важна, затова поддържайте постигнатото ниво и не се връщайте с нито крачка назад, дори да се налага отстъпчивост. Съвет: Постарайте се да бъдете твърди, загрижени и преследващи целите си, неотстъпно!

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Афирмация: "Внимателно подбирам дневните си приоритети!" Не вярвайте на всичко - има и противоречия?! Осигурете си повече лично време, под форма на размисли и пренасочване на приоритетите си! Така, след положените усилия и в работата, може да си позволите по-умерен ритъм. Ще имате мотивация за нови дейности, ала е препоръчително да се осведомите за ползата и съответно времето, което трябва да посветите?! Определени от вас ще изпитват носталгия по близки връзки и роднини, а това въздейства на нервите. Овладейте емоциите в любовта и не бъдете излишно ревниви! Съвет: Овладейте емоциите си на по-конкретно адаптивно ниво!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Афирмация: "Преценявам реалните си и алтернативни действия!" Дайте си време за размисъл?! За мнозинството се предвижда изобилие от планове и намерения, а от вас се изискват правилни постъпки с достатъчно консултативна информация по отношение на сигурността от риска?! Преценете и най-малките инвестиционни амбиции, защото близки хора ще ви насърчат да ги сторите на момента. Внимавайте с импулсите за успех, тъй като днес е почти невъзможно да стартират на всяка цена?! Погрижете се за проблемите на половинката и помогнете, но и не давайте неясни за вас или непоискани от нея надежди! Съвет: Не бива да се разконцентрирате в намеренията, преди да сте сигурни в отсрещната страна!

РИБИ 20.02 - 20.03

Афирмация: "Към ситуациите, с желание прилагам опитност и принципи!" Кой може да оспори дневната ви мобилизация?! Стремите се да докажете на какво сте способни и как трябва да се случват нещата, а това засилва уважението и толерантното отношение към вас! Денят категорично ще ви дари с повече мъдрост и ескалативни позиции пред колеги, началство и приятелите. Сами ще се учудите на случващите се с лекота консенсуси, като огромна роля ще изиграе чаровната ви усмивка, артистични превъплъщения и предимно интелектуалния подход. Дори и малките разногласия са подвластни на излъчването ви! Не  прибързайте с любовните изводи - на този етап изчакайте! Съвет: Отстранете доминиращите мнения, които не са наясно със ситуациите?!

Станете почитател на Класа