Снаха на олигарх: Твърде съм красива, за да работя

Снаха на руски олигарх, който е собственик на най-голямата къща в Лондон, твърди, че е твърде красива, за да работи. Валерия Гурьова е съпруга на Андрей Гурьов-младши, чийто татко е 57-годишен милиардер със същото име. Бившата студентка в Лондонския моден колеж е направила изявлението в своя профил в Инстаграм. Руската блондинка е публикувала в социалната мрежа и редица свои снимки, включително една, на която тя е на мотор, и друга – с пистолет на бедрото й.

Андрей младши е изпълнителен директор на „Фосагро" – глобален производител на торове.

Миналата година пък стана ясно, че нейната свекърва Евгения Гурьова е спечелила за една година повече, отколкото 10-те най-богати кремълски съпруги взети заедно. По информация на „Ивнинг стандарт", от данъчни декларации става ясно, че Евгения е донесла у дома 14 милиона британски лири през 2012 година, докато съпругът й е спечелил скромните 290 000 британски лири.

Съпругът на Евгения – Андрей е 28-ят най-богат човек в Русия, като състоянието му възлиза на около 2.6 милиарда долара.

Имението на семейството в Лондон отстъпва по размери само на Бъкингамския дворец. Огромната къща има разгърната площ от над 27 000 квадратни метра. Предполага се, че тя ще стане най-скъпият имот в Лондон след обновяването й, което тече в момента, като се очаква цената му да възлезе на 300 милиона британски лири.

Станете почитател на Класа