5-те зодии, които ще намерят половинката си трудно

Мечтаем си да срещнем онзи човек, който ще преобърне живота ни и ще ни направи щастливи... завинаги. Всички сме различни и при едни се получава по-лесно, при други - с много труд. Това са 5-те зодии, които ще имат най-големи трудности в намирането на половинка, но ако ги преминат успешно, ще бъдат винаги щастливи.

Близнаци

Рак Страхът от самота ще ви изиграе лоша шега. Хората около вас усещат как се вкопчвате във всяка една възможност и настойчивостта ви плаши евентуалните ви партньори. Отървете се от това и нещата ще се случат по-лесно.

Стрелец При вас водещ е късметът в намирането на правилния човек. Интуицията ви често ви подвежда и смятате, че всички са добри, защото вие самите сте такива. Опитайте се да преценявате хората по-точно, зодията ви го изисква.

Водолей Прекалената взискателност е вашият най-голям проблем, който отблъсква околните. Бъдете по-отстъпчиви и не се вглеждайте в лошите страни на партньора си и му спестявайте непрекъснатото напомняне в какво не го бива. Посочете хубавите му страни и се съсредоточете върху тях.

Риби
Имате прекалено големи очаквания, които граничат с нереалните. Почти няма човек на Земята, който да е толкова съвършен, колкото ви се иска на вас. Стъпете здраво на земята и оценявайте хората адекватно, иначе рискувате да прогоните всеки един от тях.

Трудно е да намериш някой до себе си, когато сам не вярваш в способностите си. Трудносите при Близнаците идват от самите тях, не от късмета или съдбата им. Просто бъдете по-уверени в това, което сте.


Станете почитател на Класа