Дневен хороскоп - 24 май

ОВЕН 21.03 - 20.04

Афирмация: "Всичко и във всяко положение ще бъде наред!" Денят провокира някои принципи, но е и разнообразен и изискащ към предприетите ви опции в личен аспект, като например актуални решения?! Разпределяйте разумно ангажиментите си, за да се справяте освен с текущите си отговорности и с тези, които буквално изневиделица ще изникват пред вас. Динамиката ви е изключително голяма, заедно с трансформациите на домашно ниво и емоционалния живот, както и по отношение на разбиранията и усещанията към половинката. Не бъдете лесно отстъпващи, а защитете позициите си! Съвет: Имате доста неща за обмисляне днес, но не бързайте с генералните си решения! Честит Празник - ден на българската просвета и култура и на славянската писменост!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Афирмация: "Принципно следвам належащите си задачи!" Бъдете смели, въпреки настъпващите промени - те ще се окажат изключително полезни и подходящи за вас - като цяло в размислите?! Въздържайте се да приемате уговорки за съмнителни финансови операции или да обещавате скорошно парафиране без проверка документи, тъй като тогава - късмета няма да ви е напълно достатъчен?! Обмисляйте всеки свой проект, идея или инициатива, дори и да разполагате с широката подкрепа на приятели, колеги или изобщо деловите партньори. Изяснете някои тривиални спорове и като цяло позициите си в любовта! Съвет: По-скоро констатация: кой може да ви спре, ако сте решили нещо?! Честит Празник - ден на българската просвета и култура и на славянската писменост!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Афирмация: "Вярвам в себе си и си правя убедителна равносметка на задачите!" Днес се налагат компромиси спрямо ангажиментите ви! Препоръчва се старание и следване на правилата, наложени ви от домашните или странична, влиятелна особа. В любовта невъзможното ще стане реалност, ако покажете смелост! Наслаждавайте се на малките награди, които съдбата ви дава, за да не пропуснете редица прекрасни мигове на наслада. Творческа изява с поощрения за някои и сбъдване на нежни копнежи за други! В различната комуникация прилагайте убедителност, смелост, изяснени параметри и целенасоченост! Съвет: Толерантността спрямо околните е добър стимул за комуникация! Честит Празник - ден на българската просвета и култура и на славянската писменост!

РАК 22.06 - 23.07

Афирмация: "Оценявам всеки добронамерен жест и чувствам себе с нежната еманация на любовта!" Денят е с позитивен старт! Възможно е да откриете благоприятни условия за сключването на предстоящи изгодни договори за сътрудничество, с които да подобрите цялостно резултатността на проектите, по които ще започвате бъдеща работа! Давайте компетентните си съвети на хора, които могат да ги оценят по достойнство и имат своето влияние в областта, където вие имате конкретни интереси. Овладейте ревността в любовта и намерете начин да изясните недоразуменията! Съвет: Релаксирайте подобаващо - нима и днес неуморно ще работите?! Честит Празник - ден на българската просвета и култура и на славянската писменост!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Афирмация: "Обмислям значителните поуки от седмицата!" Заредете се с повече оптимизъм! Този ден, много от вас ще бъдат изправени пред сериозно изпитание, тъй като не е изключено отговорностите в службата да ги пренесете, като емоция и в дома си, да осуетите благоразположението на околните и отговорността спрямо членовете на семейството ви значително да нарасне. Контролирате нервите си и с повишено внимание предприемайте всякакви промени в личен план - може да бъдете изненадани от обстоятелства, които ще бъдат извън вашето влияние, но могат да бъдат показателни в търсената посока! Съвет: Следвайте активността на изисканите си намерения! Честит Празник - ден на българската просвета и култура и на славянската писменост!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Афирмация: "Любовта ми е движеща сила и увереност към желанията!" Позитивите ще ви застигат по отношение на делата, които са ви възложени от високопоставени особи, така и спрямо близките инициации, които сами предприемате! Умението ви успешно да се интегрирате в социална среда ще ви помага да откриете полезна подкрепа. Постарайте се да предвиждате ходовете на опонентите си! Добре е да помислите как да намалите значително разноските си около домакинството, без това по някакъв начин да ви ощетява! На личния ви хоризонт е отдавна търсена обич - съхранете ескалативното й ниво! Съвет: Не предполагате днес - колко много бихте извървели напред, като път до успеха?! Честит Празник - ден на българската просвета и култура и на славянската писменост!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Афирмация: "Смело подхождам към всички ситуации!" Намирате начин да доставите радост на обичаните от вас близки и роднини, без да скривате собствените си потребности! Възползвайте се от предоставената ви алтернативна лична възможност, за да можете днес да докажете способности и умения. Не се страхувайте да извършите някои промени в досегашните си порядки и така получавате много повече ползи. Споделяйте професионалните и материалните си намерения с хора, които сте имали възможност да проверите от позицията на времето. Любовни емоции! Съвет: Някои от амбициите ви са показателни "какво" всъщност искате?! Честит Празник - ден на българската просвета и култура и на славянската писменост!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Афирмация: "Знам какво искам и как да го постигна!" Началото на този ден ви дава шанс за разширение на познания чрез допълнителни четива или неслучайни мисли за придобиване на друга квалификация?! Дипломатичният подход ще ви помогне да отчетете завидни резултати при воденето на преговори за скорошно сключване на споразумения и договори. Решителността ще бъде ваш приоритет, така че не я пренебрегвайте, дори към нея можете да прибавите и доза фантазия. Възможен е сюрприз за екзотична дестинация, поднесен от любим за вас човек! Настроени сте празнично и много от вас са в добра компания! Съвет: Не бива да преигравате с множеството си идеи днес?! Честит Празник - ден на българската просвета и култура и на славянската писменост!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Афирмация: "Уважавам себе си и акцентирам към приоритетите!" Смели и предприемчиви към отложени решения – едва ли ще се познаете днес?! Задайте пълноценно планиране и организиране на предстоящите си инициативи, като не допускате каквото и да било вмешателство от трети лица. Подобрява се отношението към позабравена напоследък личност! Не си позволявайте с нея да споделяте твърде много детайли от плановете си? В посока личен статус - дарете нов смисъл на заниманията си от натрупания до момента опит! Докажете, че сте личност с гласувано доверие и собствен стил на изразно поведение! Някои до очакват дневни поощрителни реакции от близки хора с амбиции! Съвет: Починете си с полезен релакс! Честит Празник - ден на българската просвета и култура и на славянската писменост!

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Афирмация: "С любов балансирам желанията си!" Добрите дневни посоки са извор на възможности! Въпреки ангажиментите ви: в личната сфера е сте с успешни мотивации за красота, любов и уют, а мислите ви са насочени към възстановяващо въздействие върху здравето, психиката и физическата ви форма! Постарайте се да заложите на интересите си в общуването с приятели и висшестоящи изяви и да им покажете своята динамична готовност за изпълнение на препоръките им. Едни от вас ще бъдат изненадани от обновената позиция на стара връзка, а други от
странни противоречия от настоящата такава! Мислете позитивно! Съвет: Не унивайте от неосъществени идеи - не им е сега мястото, нито времето! Честит Празник - ден на българската просвета и култура и на славянската писменост!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Афирмация: "Това е един прекрасен на лични емоции ден!" Насочете се към готовност за контрол на дневните взаимоотношения! Повечето от вас са раздразнени от развита нелоялност от близък човек, считан за повече от приятел?! Не допускате да попаднете в зависимост от конкретно обстоятелство в близък план, а обърнете внимание на важните неща за вас и се съобразете с цялостната равносметка на задачите. Много от вас ще предпочетат празничен шопинг, като с това искате да изненадате околните - преди всичко с изискана кулинария?! Обмислете доколко са взаимни чувствата в любовта и проведете градивен диалог, като изчаквате отсрещната страна! Съвет: Има какво да се желае във взаимоотношенията - приложете адаптивна съпричастност! Честит Празник - ден на българската просвета и култура и на славянската писменост!

РИБИ 20.02 - 20.03

Афирмация: "Разчитам на късмета и мотивацията си!" Мнозинството са насочени към предприемане на много ангажименти наведнъж, за да се успокоят и олекотят плановете си! Редувайте моментите на напрежение с любими занимания и не изпадайте в състояния на себеотричане на завоюваните постижения. Разпределението на ангажиментите ви ще доведе до свежи амбиции за един дългосрочно отлаган проект - релаксирайте, но не се дистанцирайте от целта, защото съдбовните ви знаци са поощрителни! Организирайте деликатно срещите си, успешни са. Не пренебрегвайте и любовта, а просто изяснете взаимните си очаквания! Съвет: Изцяло се контролирайте, преди всичко емоционалните си амбиции? Честит Празник - ден на българската просвета и култура и на славянската писменост!

Станете почитател на Класа