Дневен хороскоп - 29 април

ОВЕН 21.03 - 20.04

Афирмация: "В настоящем се чувствам, като извор на идеи!" Начертайте допълнителните си седмични си планове и ги пазете за себе си! Днес може да се превърнете в словесна "мишена" от странични нападки: някои с повод към вас, а други от прекалена злоба и заядливост?! Не се ядосвайте, ако околните ви дават твърде много съвети, които почти са лишени от добронамереност! В крайна сметка не е казано, че трябва да ги използвате, но пък може да научите нещо ценно от тях. Просто бъдете търпеливи и дипломатични, а сега поуките са важни, предвид промяна на подхода в общуването! Учете дневните уроци и не обръщайте внимание на спонтанните предложения!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Афирмация: "Уверено знам, че имам нужда от собствена равносметка!" Бъдете спокойни и целеустремени! В работата са налице съществени дела, но липсващия тонус забавя хъса на стремежите ви?! Овладейте доминиращите емоции и ако трябва помислете къде поне малко да отдъхнете, за да концентрирате мислите си. Днес променете начина си на мислене и поведение, ако сте склонни към песимизъм? Мнозина от вас отхвърлят желанието си за трайно обвързване в любовта?! Всичко е възможно, стига да го искате от сърце, ала дали това е приоритетната ви насока?! Поглезете се с шопинг, разходки с добри хора и позитивни насоки!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Афирмация: "Решавам да се отнеса с търпение и разбиране към задачите си!" Овладейте спонтанните амбиции! Прекалената ви активност и настойчивост няма да се харесат на заобикалящите?! Не бива да пришпорвате събитията, а да изчакате определено време, за да се ориентирате вътрешно, в самите себе си и към потенциала на останалите седмични дни. През този ден, може да ви занимаят рутинни задължения и някои сантиментални чувства, затова се препоръчва да запазите изблиците на Душата си, единствено за себе си. Деловата ви позиция се нуждае от баланс: дарете си повече приятни развлечения, с поглед към изкуството и общуване с интересни личности!

РАК 22.06 - 23.07

Афирмация: "Отнасям се с благодарност към Вселената и се чувствувам, като океан на позитивни емоции!" Изворно позитивен старт на този ден, който е добър за координация на много проблеми и задачи, но за тяхното решаване се изисква още време! Назрява конфликт с намеса на домашни разногласия, затова не е подходящо да вземате кардинално отношение за деловите ангажименти! Ограничените финанси оказват съществено влияние към забавените ви дейности, касаят дори отношението към любовта. Не бива да се изолирате от общуването с половинката или да прикривате лични казуси, така само ще се депресирате?! Вечерта дава ход на интересите ви, а на този етап заслужавате много и една добра материална опция ще сгрее Душата ви с надежди и усмивки!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Афирмация: "Днес вярвам в собствените си принципи!" Следвайте идеите си! Много внимавайте в комуникациите с изчерпващ смисъл и същност! Доверени колеги и приятели ще се опитат да ви въвлекат в задкулисни техни планове, с които "уж" всеотдайно ви помагат?! Постарайте се спокойно и самоовладяно да получавате удоволствията от живота, разчитайки на себе си. Възможно е да усетите хронични здравословни проблеми, и без да се колебаете вземете мерки! Не са изключени появяването на неочаквани трудности по пътя към любовта, особено ако намеренията ви се отнасят към рискованите?! Помислете върху загубеното - вероятно ви е нужно препрограмиране на личните отношения?

ДЕВА 24.08 – 23.09

Афирмация: "Решително, убедително и неотстъпно следвам стремежите си!" Демонстрирайте смелост и устойчивост на делата си! Мотивациите ви към работа вървят в забележително ползотворна насока! Професионалните ви проекти се движат в желаната среда, с подходящи за целта хора. Днес, малко ще ви липсва чувството за финансова ориентация, затова не взимайте прибързани решения и не си давайте обемни обещания, които нямате възможност скоро да изпълните. Някои от вас ще срещнат позабравен приятел, който би могъл да окаже неоценима помощ, а това ще промени възгледите ви по отношение на досегашен подход! На хоризонта се задават красиви емоции. Докажете с изискан стил любовта си, ако смятате, че си заслужава?!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Афирмация: "От мен зависи, този ден да е завладяващо хубав!" Отново се доверете на правилната си интуитивна посока! Вдъхновението ви за постижения върви с пълна сила напред! Дневните контакти, заедно със срещите са показателен фактор за много от шансовете за успех. Много от вас ще се обнадеждят за предстояща любовна връзка и за нея ще черпят подкрепа с протекции от околните приятели. Помислете за целесъобразен хранителен режим и не допускайте спонтанни, странични указания да навредят на мисленето ви! Ще можете да подобрите тонуса и самочувствието си, ако днес раздавате повече грижи, обич, доброта и толерантност!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Афирмация: "Днес акцентирам действията ми да са целенасочено позитивни!" Проявете алтруизъм, ако е нужно - дори в работата си?! Мислете градивно, защото сте заобиколени от изненади и възможности за интересни събития! Важно е да осъзнаете, че за пълнотата на хубавите мигове, съществено участие е вашето! Бихте си загубили времето, ако чакате някой да ви организира интересното прекарване на избраното удоволствие?! Бъдете активни и проявете инициатива към подбора на компания и там проявете стилна изисканост, без значение дали сте се решили на едно приятно семейно прекарване. Слънчеви сте и носите радост на много хора, а бонуса ви е удовлетворението от личното участие в общите дела!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Афирмация: "Ще направя задължителната си дневна проверка на околното приятелство!" Проявете стилен подход към контактите! Мнозинството от вас ще поемат доста над предвидените ангажименти, а така могат да осуетят приоритетите си за деня! Преобладават акцентите върху неумението да си почивате?! Това най-вероятно се дължи на мислите ви, че не сте достатъчно успели и удовлетворени, а в тази връзка залитате по работохолизма. Ако може, сдържайте поведението си и не давайте да се разбира компромисното ви отношение към ситуациите. По отношение на любовта, ще се стремите да владеете емоциите, но при всички случаи внимавайте с ангажиращите флиртове, за да не ви обсебят недоброжелатели!

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Афирмация: "Днес имам мотивация за контрол над ситуациите!" Намирате се в изявена позиция на успеха и от вас зависи да бъдете удовлетворени?! Денят е динамичен, с предизвикателства, но и възможности за постигане на стремежите ви, част от които може да са и уговорки за празнични гостувания! Определени от вас ще се повлияят от случайно дочути интриги и без да проверят източника, спонтанно ще се впуснат в спорове! При осъществяване на контакти с приятели или в обществените среди е добре да се владеете и да не влизате в конфликти. Не приемайте безкритично обещанията на околните и гледайте да преодолеете зависимостта си от очакванията - това също е много важен урок по доверие!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Афирмация: "Имам повод да вярвам в позитивното стечение на обстоятелствата!" Много от ангажиментите този път са във ваши ръце! Днес не обръщайте толкова внимание на непоисканите съвети, а по-скоро наблегнете върху истинските параметри на възможностите си! В службата ще се наложи да се справяте с голямо количество задачи. Разочарования настъпват за онези от знака, които следва да проведат много важна среща, а се оказват неподготвени за преговори или изчерпани от страна на информация! Не се колебайте да търсите логичното разрешаване на проблемите, като предвидите и разходите на база доходи. Проверявайте за изрядност условията в документите и не е нужно веднага да се съгласявате?!

РИБИ 20.02 - 20.03

Афирмация: "Успявам старателно да науча дневните си уроци!" Проверявайте и контролирайте всичко, което ви заобикаля! Бъдете нащрек с проблемите в делови вариант, особено при разпознаване на неясни и странни формулировки, пряко касаещи финансови постъпления?! Имате примерно поведение с деликатния модела на "неагресивната защита"! В стремежа си да решите наболял проблем или да достигнете до яснота относно справянето с него, не е изключено да сгрешите, ако не потърсите нечие съдействие? Като изход от ситуациите ще се наложи да направите важна преоценка на движещите обстоятелства, с която променяте нагласата, подхода и някои от очакванията си! Не бързайте с оценките на любовта в личния живот - на хоризонта има изненади?!

Станете почитател на Класа