Певицата Бони колабира в самолета за Холандия

Фолкпевицата Бони е припаднала в самолет по време на полет за Холандия. За инцидента съобщи самата тя на страницата си във Фейсбук.
„Приятели, имах неприятен инцидент, но вече се чувствам прекрасно! Благодаря от сърце на стюардесите и целия екип на „България Еър", които бяха изключително загрижени и организираха екип от доктори, които се погрижиха за мен и за моето здраве! Безкрайно ви благодаря за вниманието и грижата!", написа Бони.

„Тъкмо си направих селфи в самолета и изведнъж ми причерня. Изпаднах в безсъзнание. Усещането беше все едно съм много високо, Някаква светлина ме озари и започнах да отправям молитви. Това само помня. Като се събудих, цялата бях обляна във вода. Почнах да повръщам и събудих заспалите", разказа тя пред „Телеграф".

Като кацнали на летището в Амстердам, стюардесите веднага извикали лекарски екип, който взел българката в болницата. Там й направили всички изследвания, които установили, че припадъкът й е вследствие на събиране на границите на кръвното. Докторите я посъветвали да си почива и я оставили за няколко часа в болницата.

В късния следобед организаторите на концерта й я взели и откарали в Хага, където пяла до 5 сутринта. Бони вече е в България и е в трескава подготовка за представянето на новия си албум.

Станете почитател на Класа