Врачка избави с карти таро малко момиченце от секс робство

Колумбийски изнасилвач, посегнал на 7-годишно момиченце, бе задържан, след като гадателка казала на лелята на детето, че той й причинява болка. 37-годишният Джон Агилер-Паес бе арестуван, след като жената разговарял с племенницата си след гледане на карти таро.
Жертвата първоначално отричала да й е било посягано, но по-късно признала, че келнерът започвал да я опипва още докато била на 7 години. Докато момичето навършило 12 години Агилер-Паес вече я бил изнасилвал многократно в леглото си у дома си в Лондон, стана ясно в Кралския съд в Снейрсбрук.

Келнерът давал на момичето, чието име не се съобщава, пари и подаръци, за да я накара да мълчи за гаврите. Изнасилвачът-педофил отрича обвиненията. „Още от много ранна възраст подсъдимият е подлагал ищцата на сексуални материали – тя първоначално е намерила снимки, които са имали сексуален характер, а той й е обяснил какви са те", каза в хода на делото прокурорът Джерард Паундър. „По-късно той й е показвал порно филми – сексуалното му поведение е ставало все по-смело, докато той в края на краищата не е правил секс с нея, а тя не е знаела какво точно се е случвало", каза още прокурорът.

По думите му, насилникът е предлагал на момичето пари и подаръци, дори веднъж й дал мобилен телефон, който момичето поискало от родителите си, но те така й не й купили. „Очевидно, че с времето той е ставал все по-смел и я е възнаграждавал финансово", подчертава прокурорът.

Агилер-Паес е казал на малкото момиче, че ако някой разбере какво вършат, той ще отиде в затвора, а всички ще започнат да я мразят и да я наричат проститутка. По-късно жертвата разказва на полицията как е признала за сексуалното насилие на леля си, която научила за гаврите от врачката. "Във вашата къща някой е изнасилен", казала ясновидката на лелята.

Процесът продължава. Следващото заседание на съда по делото е насрочено за март.

Станете почитател на Класа