Дневен хороскоп -11 декември

ОВЕН 21.03 - 20.04

Днес ще ви се отдава всичко,с което се захванете и това ви носи удовлетворение. Чудесен ден за личната ви координация, акцентиран предимно на работно ниво. Съсредоточете се върху изпълнението на проекти, за които има отлични шансове в бъдеще да се развият положително. Вашата печеливша формула ще бъде умението ви да организирате работата си, а и да реализирате замислите си.

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Днес успешно ще се справяте с предизвикателствата и ще доказвате способностите си.Опитайте да съставите стриктна програма за работа – това ще ви помогне да преодолеете многобройните трудности, изпречващи се на пътя ви.Предстоят множество неща за вършене и това налага правилното им разпределение. Не обръщайте внимание на манипулативните странични теми и не се намесвайте в спорове. Отделете повече време на любими хора, дарете ги с грижи и обич.

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Погрижете се за изпълнението на текущите си задачи, които не търпят отлагане, освободете се от тези ангажименти, които не биха могли да допринесат за вашето развитие. Работата ви е напориста и точно сега не можете да отменяте ангажименти. Добре е да изпълнявате съвестно възложените ви ангажименти, тъй като благодарение на това ще съумеете да получите допълнителни финансови поощрения.

РАК 22.06 - 23.07

Насочете се към полезните контакти и не се разсейвайте с второстепенни ангажименти. Днес не обръщайте толкова внимание на непоисканите мнения, а по-скоро наблегнете върху истинските параметри на възможностите си. В работата си ще се наложи да се справяте с голямо количество задачи. Мислете позитивно, защото сте заобиколени от изненади и възможности за интересни събития.

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Днес ще положите начало на нови дейности и осъществяване на творчески проекти. В настоящем ще се наложи да преобразувате голяма част от позициите си, с цел насочена промяна в делата. Ще ви се стори, че върху вас се е изсипала цялата отговорност на ангажиментите, но това е само временно положение. Вечерта се очертава да е прекрасна и то в любима компания.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Динамичността на днешния ден е определена от доста належащи проблеми, които не бива да отлагате. Поставяйте си цели, които могат да бъдат осъществени и не се опитвайте отчаяно да преследвате мечти, с които не бихте постигнали същия ефект. Опитайте се да проявите разбиране и навреме да контролирате спорните моменти и ситуации. Бъдете старателни и последователни в личен план.

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Следвайте интуицията си. През този ден сте забавни и остроумни, почти приемащи на шега случващото е, но за сметка на оптимистичното ви настроение виждате, че покрай вас има излишна суета и преднамереност на действия. Не навлизайте в спорове с любими хора, а по - скоро ги зарадвайте с повече любов и всеотдайност. Сега единственото и важно значение са целите, амбициите и чувствата.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Разнообразието на деня предлага пренасочване на доста от основните ви задачи. Днес водещи ще са стремежите и финансовите мотивации към подобряване на личното ви състояние. Не бива, обаче да се впускате в дочути странични оферти, без да сте се уверили в достоверността им. Не бързайте с дневните заключения, защото обстоятелствата в последния момент могат да придобият друг обрат.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Дайте си сметка какво отдавате на база какво получавате. Вслушвайте се в интуицията си, тъй като някои съмнения ще се окажат истина. Вероятно ще се насочите към нови методи за увеличаване на приходите си. В службата ви очакват леки промени в очакванията, предимно от финансов интерес, а любимия човек изисква да положите грижи за ангажимента във връзката си!

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Този ден е хармоничен и показателен за осъществяване на плануваните от вас ангажименти. Повечето от вас ще се стремят към изграждане на ново сътрудничество. Решени сте на различен от досегашния подход в личния живот, който да трансформирате в помощ към професионалната си сфера. Вашата толерантност ще създаде основа за преодоляване на сложните ситуации. Вечерта е с преобладаващи свежи и позитивни емоции.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Денят е с позитивна енергия и ще ви помага за преодоляване на рутинните задължения. Ще получите и примамлива оферта. Помислете добре заслужава ли си да приемете и не прибързвайте с решението. Не бързайте с дневните заключения, защото обстоятелствата в последния момент могат да придобият друг обрат. Упоритостта и силната воля ще са сред силните ви качества.

РИБИ 20.02 - 20.03

Трябва да сте внимателни във всяко свое действие, дневната прибързаност не е желателна. Прецените вашите партньорства на работното място. Поради странично съобразяване и приемане на чуждо мнение, болшинството от вас могат да попаднат в разнопосочни ситуации и с това да омаловажат дневните си приоритети. Действайте упорито и не забравяйте да покажете на близките си хора колко държите на тях.

Станете почитател на Класа