Дневен хороскоп - 9 декември

ОВЕН 21.03 - 20.04
Днес в професионалната сфера заложете на активността – така вероятността да постигнете желаните от вас цели ще стане съвсем реална. Погрижете се за инициативите, които имат сериозен потенциал за развитие в перспектива. В случай че искате да постигнете конкретни цели, то на всяка цена залагайте на дипломатичния подход спрямо хората в прякото си обкръжение. Гледайте оптимистично на личните затруднения, пред които се изправяте.
ТЕЛЕЦ 21. 04 - 21. 05
Колкото по-самостоятелно действате на работното място през днешния ден, толкова по-добри ще бъдат постигнатите от вас резултати. Стремете се да бъдете новатори, дори на този етап това да крие известни рискове за вас. Разпределете изпълнението на деловите и личните си ангажименти, че да постигнете завидни резултати благодарение на постоянството си. Погрижете се да постигнете единомислие с интимната половинка по важните за вас въпроси.
БЛИЗНАЦИ 22. 05 - 21. 06
Днес много от вас ще имат шанс да се заемат с реализацията на инициатива, която да ви гарантира сигурността в професионалната сфера. Постарайте се адекватно и с усмивка да приемате критиките, които ви отправят. Проявявайте последователност и постоянство на всяка своя крачка. Подобрете близостта си с интимната половинка, защото само така ще съумеете да преодолеете редица стоящи между вас предизвикателства.
РАК 22. 06 - 23. 07
През новата седмица е важно да поемете в свои ръце целия контрол върху осъществяването на определена инициатива – само по този начин ще придобиете сигурност, че ще постигнете добър краен резултат. Не позволявайте на други хора да определят приоритетите в живота ви. Моментът е подходящ да съсредоточите част от усилията си и да проявите способността си да променяте обстоятелствата в своя полза.
ЛЪВ 23.07 – 23.08
Започвате този ден емоционално мотивирани да свършите доста неща, но първо подредете приоритетите си и така ще сте последователни. На работното място всичко ще е спокойно. Много благоприятен, активен ден за лични отношения, обсъждане на актуални ситуации и срещи с важни хора. Вечерта сменете обстановката и посетете с любим човек някое романтично място.
ДЕВА 24.08 – 23.09
Днес интуицията ви е в безпогрешна посока и ви помага за вземането на важни решения. Започвате този ден емоционално мотивирани да свършите доста неща, но първо подредете приоритетите си и така ще сте последователни. Направете необходимите усилия, за да преодолеете ограниченията, пред които се изправяте по пътя си. Денят е благоприятен за любовните ви отношения и предимно стабилизиране на чувствата.
ВЕЗНИ 24.09 - 23.10
През днешния ден ще се справяте с лекота със задачите. Налага се много внимателно да осъществявате започнатите ангажименти в делови или в материален план, тъй като е възможно да попаднете в противоречие с колеги. Предстоят промени, които ще се развиват независимо от вашата намеса в хода им. Онова, с което сте задължени да се заемете е укрепването на позициите – лични и делови.
СКОРПИОН 24.10 – 22.11
Днес с лекота ще преодолявате преградите по пътя си. Ще постигнете и набелязаните цели до края на работното време. Организирайте приоритетните си инициативи, които да ви донесат търсените резултати в делово и материално отношени. Определени от вас ще получат важни известия, благодарение на които ще предприемете сериозна промяна на досегашните си планове от личен характер.
СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12
Днес заемете свои позиции и ги отстоявайте.. В работата си имате доста неща за вършене, но ви липсва мотивация. Може да сте малко по-раздразнителни от обикновено, но изпитанията ще си струват поуките.Систематизирайте плановете си.. Не поемайте каквито и да било рискове да инвестирате средства в начинание, за което нямате сериозни познания и се чувствате несигурни.
КОЗИРОГ 22.12 -20.01
Днес се справяте с ангажиментите с лекота,въпреки че на много от вас им предстои да се сблъскат с различни противоречиви ситуации. Ще се открие възможност да се заемете с уреждането на въпроси, които ще гарантират стабилността на предприетите от вас инициативи в професионалната сфера. За мнозинството от вас ще се създаде възможност да проведете разговори, благодарение на които ще достигнете до желаното от вас осъществяване на инициативите
ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02
Днес действайте напористо и смело с идеите, но в същото време е важно да знаете кога да отстъпите. Постарайте се да запазите позициите си. Трудно постигате своето, но още утре ситуацията ще се промени и ще тръгнете във вярната посока. От вас се очаква всеотдайно внимание и повишена загриженост, но не давайте излишни обещания и не прибързвайте с делата си.
РИБИ 20. 02 - 20. 03
Днес се доверете на своята вътрешна интуиция, която няма да ви подведе. Съсредоточете усилията си за изграждане на атмосфера на взаимно доверие и зачитане на личното мнение на работното място. Много благоприятен, активен ден за лични отношения, обсъждане на актуални ситуации и срещи с важни хора. Въздържайте се от противоречия и раздразнителност с половинката.

Станете почитател на Класа