Дневен хороскоп -5 декември

ОВЕН 21.03 - 20.04

Днес ще бъдете енергични, заредени с желание за действие,но се пазете и избягвайте всякакви конфликтни ситуации на работното място. Не се отдавайте на почивка преди да сте завършили задача, от която зависи по-нататъшния ви професионален просперитет. Днешният ден е благоприятен за подобряване на взаимоотношенията с половинката ви .

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21 05

Днес започнатите дела ще вървят гладко и ще приключат във ваша полза. Предпазвайте се да не попаднате в рискови ситуации. Бъдете по-умерени в очакванията си и не проявявайте критичност. Не предприемайте необмислени действия на работното си място. Възможно е да изникнат непредвидени обстоятелства, но запазите ли спокойствие, ще имате време за всичко.

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Денят е благоприятен за тези, които отдавна искат да проявят своя индивидуализъм и да се наложат професионално. Имате шанса и възможността да поемете отговорност по отношение на задачите, които стоят пред вас. Бъдете снизходителни към грешките на хората около вас. Очакват ви много нови запознанства, контакти и връзки. Предстои чудесна възможност за реализация в личен и делови аспект.

РАК 22.06 - 23.07

Днес организирайте осъществяването на инициативите си по начин, който ще ви позволи да се справите с редица предизвикателства. Повечето от вас ще се убедят, че могат да разчитат на успехи, само ако са въоръжени с търпение и упоритост. Не бъдете крайни в изискванията и решенията си. Опитайте се да преосмислите целите си и да се освободите от ангажиментите, които не ви носят положителни резултати.

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Днес е благоприятен ден за укрепване на делово сътрудничество, възобновяване на стари и създаване на нови контакти. Претегленото отношение по материални изисквания, заедно с отказа ви от излишната суета предпазват от възможни грешки. Вслушвайте се в интуицията и не давайте ход на непроверени оферти. Не се стремете да бъдете на всяка цена перфекционисти.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Днес бъдете последователни и стриктни в действията си. Постарайте се да подхождате гъвкаво към ситуациите, пред които ви изправя съдбата. Казусът ще се реши окончателно във ваш интерес в скоро. Набелязали сте точната цел,но не сте избрали правилния начин да я постигнете. Мислете стратигически и правилно.

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Днес не се заемайте с реализация на инициативи, които биха могли да ви поставят в неизгодна позиция на работното място. Не давайте необмислени обещания, но и не пренебрегвайте финансови предложения, които могат да бъдат печеливши за вас. Проявявате търпение, постоянство и разбиране към хората в прякото си обкръжение. Интуицията ще ви подскаже какво да правите и в кой момент как да реагирате.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Днес много от вас силно ще се влияят от емоциите на околните и това ги поставя в зависимост, която сериозно да попречи на преките им задължения. Постарайте се да бъдете достатъчно последователни в желанията си, за да може по-лесно да ги превърнете в реалност. Стремете се в личен план да сте активната страна, особено ако се надявате на конкретни резултати. Намерете начин да се разтоварвате пълноценно

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Днес бъдете позитивни. Избягвайте конфронтации с близките и не се впускайте в изясняване на отминали спорове. Не е препоръчително да хабите енергиятя си несъстоятелни разговори, които само ще задълбочат дневните ви проблеми. Акцентирайте върху настоящите си задължения. Обърнете повече внимание на близките си и се предпазвайте от странични интриги.

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Успешен, но натоварващ ден за всичко, свързано с вашата ежедневна работа. Всяко нещо, зависещо само от вас, ще бъде реализирано максимално добре. Вашите умения се оценяват и получавате материални поощрения за добре свършена работа. Днес ви очакват нови запознанства и контакти. В личен план ще получите всичко, за което сте мечтали, без да ви поставят условия и без да изискват нищо от вас.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Днес контролирайте амбициите си. В работата сте се решили да свършите доста неща, а мислите ви витаят из романтичната сфера на любовните взаимоотношения. Добре е да не вземате прибързани решения, следвайки днешния ден е твърде възможно да се заблудите и да отидете в погрешна посока. Много от ситуациите ви напоследък, имат за съдбовна задача да ви напомнят за актуална промяна на мислите и действията ви.

РИБИ 20. 02 - 20. 03

Постарайте се да предвидите някои от ситуациите, за да не се окажете изненадани от нежелана компания. Добрата стратегия и подход ще ви избавят от сложни обстоятелства, резултирани от грешки на заобикалящите. В края на работната седмица променете нагласата и се доверете на възможността да се насладите на малките неща, водещи ви до големите и стойностни.

Станете почитател на Класа